OPIS DOGODKA


Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

25 oktober 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Delavnica, kjer boš spoznal aplikacije in storitve Office 365, s katerimi boš lažje dosegal svoje poslovne cilje in predvsem bolj učinkovito komuniciral s svojimi sodelavci, kjerkoli in kadarkoli!

Poleg osnovnih aplikacij, kot so Word, PowerPoint in Excel, Outlook, spoznaj še orodje MICROSOFT TEAMS, ki je nekako "social media" podjetja. Znotraj njega lahko s sodelavci izmenjuješ informacije, organiziraš sestanke in deliš datoteke. Omogoča ti kreiranje t.i. kanalov za komunikacijo, ki si jih organiziraš glede na področje dela, temo,... Sestanke lahko snemaš in sproti urejaš deljene datoteke.

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=X8krAMdGvCQ&feature=youtu.be

Poglej, kako je Microsoft Teams pomagal že drugim podjetjem. Klikni TUKAJ

Že poznaš online storitev OneDrive, kjer imaš na voljo 1 terabajt prostora in ti nudi dostop do datotek v različnih napravah? Kar pomeni tudi takrat, ko si na poti... 

In pa SharePoint - tako imenovano "zver" za deljenje vsebin, znanja in aplikacij. Z njim boš izboljšal delo skupine in hitro našel iskane informacije.

Pusti tehnologiji, da opravi svoje delo, ti pa se posveti bolj pomembnim opravilom za rast svojega posla. 

Ni delavnice brez prakse

V drugem delu delavnice te bo vodja delavnice Tadej Žlak korak ta korakom vodil do vzpostavitve Office 365 okolja, na voljo boš imel tudi 30 minut za testiranje in pridobivanje prvih vtisov. 

Kaj se boš na delavnici naučil?

  • osnovne sestavne dele paketa Office 365 in kako ti lahko pomagajo pri poslu (OneDrive, OneNote, SharePoint, Teams, Sway, Forms, To-do, planner, Flow in Delve)
  • najbolj zanimive scenarije učinkovitega sodelovanja z Microsoft Teams - kako ustvariti kanale, začeti pogovor, deliti datoteke - šli bomo čez celo aplikacijo in pogledali, kako si lahko z njo pomagaš,
  • si vzpostavil okolje za samostojno testiranje po koncu delavnice.

 

Pogoji za udeležbo

  • prenosni računalnik.

Program

15:00 – 18:00 Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava je obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Tadej Žlak?

Tadej Žlak je navdušenec nad sodobnimi tehnologijami in se že več kot 10 let ukvarja z raziskovanjem in uvajanjem najrazličnejših informacijskih tehnologij. Sodeloval je pri številnih vzpostavitvah Office 365 v Sloveniji in je Microsoft Certified Solutions Associate za Office 365. Trenutno pa ga najbolj zanimajo področja različnih pristopov k uvajanju Office 365 ter sodobni trendi upravljanja naprav, zagotavljanja varnosti in vzpostavljanja enotne prijave v najširšem spektru naprav in storitev.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!