OPIS DOGODKA


Boljši PR = boljša PRodaja!

8 oktober 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Delavnica, namenjena podjetjem, ki želijo izboljšati komunikacijo s svojimi javnostmi in postati magnet za kupce, poslovne partnerje ter medije.

Si želiš, da bi bil ….
Prva misel svojih strank?
Zaupanja vreden poslovni partner?
Strokovnjak, na katerega se obračajo mediji?
Podjetje ali vodja, o katerem bodo s ponosom govorili tudi tvoji zaposleni?

Si tudi ti že pomislil, da bi večja izpostavljenost v medijih, koristila prodaji podjetja?

Kako lahko to dosežeš?

Odgovor se skriva v kratici PR = uspešna komunikacija in odnosi z vsemi štirimi stebri vaših javnosti. Brez trdnih temeljev namreč ni mogoče graditi.
 
Kako torej postati magnet za medije, prva misel strank, zaupanja vreden poslovni partner in podjetje ali vodja, o katerem bodo s ponosom govorili tudi zaposleni?
 
Anita Mlakar bo v svoji PR delavnici potrdila, da je dobra, strateško nastavljena komunikacija z vsemi javnostmi podjetja, ključ do njegove PRepoznavnosti, povečanega ugleda, večjega uspeha na trgu in PRodaje.

Pojasnila bo, zakaj ni dobro, da o odnosih z javnostmi razmišljaš predvsem takrat, ko želiš doseči objave ali prepoznavnost v medijih. Ob tem pa zapostavljaš ostale, za podjetje še pomembnejše javnosti.

Zakaj se udeležiti?

Dobil boš odgovore na vprašanja:
  1. Zakaj sploh potrebujem PR?
  2. Kako lahko povečam ugled in PRepoznavnost podjetja?
  3. Kako naj gradim odnose s strankami, poslovnimi partnerji, zaposlenimi, da bom s tem dvignil PRodajo?
  4. Kako naj se lotim komunikacije z novinarji in kako pritegniti njihovo zanimanje?
  5. Zakaj komunicirati s strankami tudi, ko jim ne želim prodajati? 

Program

15:00 – 18:00 Boljši PR = boljša PRodaja! / Anita Mlakar

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Anita Mlakar?

Anita Mlakar pravi, da svoje zgodbe ne bi menjala za nič na svetu, kajti prav prehojena pot ji je pomagala, da lahko danes bolje služi ljudem. Je predavateljica in svetovalka za odnose z javnostmi ter javnega nastopanja. Je odgovorna urednica revije Destinacija, avtorica člankov na temo odnosov in komunikacije z javnostmi in moderatorka javnih prireditev.

Ima dvajsetletne izkušnje v novinarskih in uredniških vodah na televiziji, na radiu in v tiskanih medijih. In prav kot urednica je začela razmišljati, kje so največje pomankljivosti in napake v komunikaciji PR-ovcev, ko želijo pritegniti pozornost medijev. Danes govori in širi znanje o celotnem mozaiku odnosov z javnostmi in dokazuje, da je PR veliko več kot le odnos z mediji. Predvsem pa uživa v vlogi mame, obožuje šport, dobre prijateljske debate in verjame v srčen odnos do ljudi in živali.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!