OPIS DOGODKA


Razvoj blagovnih znamk

15 oktober 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
21. stoletje je rezervirano za izkustvene blagovne znamke, ki ljudem zagotavljajo bogate in verodostojne informacije v povezavi s produktom oz. storitvijo ter jih ves čas aktivno vključujejo v interakcijo na podlagi edinstvenih in obogatenih izkušenj.
 
Razvoj sodobnih blagovnih znamk je zelo kompleksen proces in poteka preko več razvojnih faz, ki morajo biti strateško načrtovane in skrbno izpeljane, uspešen odnos med sodobnimi blagovnimi znamkami in sodobnimi potrošniki pa se gradi s pomočjo sodobnih komunikacijskih pristopov.
 
Kaj so zares blagovne znamke? Kaj so ključne zakonitosti pri njihovem razvoju in kako poteka proces gradnje? Kako blagovno znamko spraviti v življenje in umestiti v kulturo 21. stoletja?
 
Odgovore ali še dodatna vprašanja bomo odkrivali na delavnici s Tinetom Lugaričem, kreativnim direktorjem v oglaševalski agenciji Luna\TBWA.
Vabljeni!

Kaj se boš na delavnici naučil?

  • Kaj so zares blagovne znamke?
  • Kaj so sestavni mehanizmi blagovnih znamk?
  • Kako poteka razvoj?
  • Kako blagovno znamko spraviti v življenje?
  • Kako jo umestiti v kulturo 21. stoletja?
  • Kratka študija primerov.
  • Praktično delo.

Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki vas zanimajo blagovne znamke, se z njimi tako ali drugače ukvarjate ali celo razvijate svojo.

Program

15:00 – 18:00 Razvoj blagovnih znamk
 

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 

Kdo je Tine Lugarič?

Tine Lugarič je univerzitetni diplomirani komunikolog in kreativni direktor v oglaševalski agenciji Luna \TBWA z več kot 14 leti profesionalnih izkušenj. Skrbi za tržno-komunikacijske zgodbe največjih slovenskih in regijskih naročnikov, za svoje delo pa je prejel več kot 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih.
Pravi, da delo kreativca zahteva neprestano prežo za idejami, a ker je svoje delo razvil iz hobija, si raje reče, da je deloholik. Kot skejter in član mariborskega rap kolektiva Tekochee Kru, velik vir kreativnega navdiha črpa prav iz urbanih kultur, red in disciplino pa s svoje 20-letne poti med borilnimi veščinami. Svoje znanje Tine pogosto deli na različnih fakultetah, oglaševalskih festivalih, delavnicah in dogodkih, kot so TEDx, Creative Mornings, Pecha Kucha ...  

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!