OPIS DOGODKA


Obvladovanje stresa s pomočjo metode EFT

10 september 2019, ob 19:00 /KID Kibla
 
Podjetniki se v svojem »podjetniškem življenju« nemalokrat srečujejo s pozitivnim, prav tako pa tudi z negativnim stresom. Ta se v zadnjih letih izpostavlja kot eden ključnih elementov, ki vpliva na slabše zdravstveno stanje sodobnega prebivalstva. Kronične stresne obremenitve, ki jih v startup podjetništvu zagotovo ne manjka, povečujejo tveganje za vrsto bolezni in motenj, zato je stres pomembno obvladovati.
 
Na tokratnem Start:up Musliju smo se odločili, da vam predstavimo metodo, s katero ekipa Start:up Maribor obvladujemo stresne situacije, se spopadamo s tremo in drugimi izzivi, s katerimi se srečujemo pri vsakodnevnem delu, preizkusili pa so jo tudi že podjetniki v našem inkubatorju.
 
To je metoda EFT, eno izmed najpreprostejših orodij/tehnik za samopomoč pri obvladovanju stresa. Tapkanje ali EFT (ang.: emotional freedom tehnique; tehnika doseganja čustvene svobode) je oblika psihološke akupresure, pri kateri se s konicami prstov nežno tapka po meridianih.

Imenovana je tudi akupunktura brez igel. Medtem, ko tapkamo po meridianih, s pravilno verbalno komunikacijo identificiramo težavo in odstranjujemo vsa negativna čustva in težave, ki jih imamo (stres, strahovi, travme, jeza in žalost).

Z EFT tehniko se uravnoveša energijski sistem telesa tako, da psihična ter fizična bolečina dobesedno izgineta.

Program

19:00 – 20:30 Obvladovanje stresa s pomočjo metode EFT / Jasna Pitamic

 

Kdo je Jasna Pitamic?

Jasna je mama treh otrok, žena in učiteljica na manjši šoli v prvi triadi. V petnajstih letih delovne dobe vedno znova išče nove poti in učinkovite načine spoprijemanja z izzivi pri poučevanju v sodobni šoli. V prostem času se ukvarja s športom, bere in tapka. S predanostjo širi zavedanje o metodi EFT,  s katero je pomagala sebi in že mnogim drugim.

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, MariborPrijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!