OPIS DOGODKA


Načrtovanje spletne strani

30 avgust 2019, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Želiš, da bo tvoja spletna stran uspešna in bo prinašala želene rezultate?
Ali imaš občutek, da je vse skupaj tehnično zelo kompleksno in sploh ne veš, kje in kako začeti?
 
Izdelava spletne strani je lahko tudi enostavna in zabavna, če jo le pravilno načrtuješ. Za načrtovanje ne potrebuješ tehničnega znanja, še manj pa veliko denarja, če ti na enostaven in razumljiv način predstavimo, kaj vse je v načrtovanje potrebno zajeti in kako.

Kaj se boš na delavnici naučil?

  • Kako s pomočjo enostavnih korakov zasnovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje izdelkov ali storitev v nekaj urah. 
  • Na tvojem primeru bomo pripravili potrebna izhodišča, naredili strukturo strani in celo izrisali postavitev elementov na strani
  • Ko bosta »pod streho« prvi dve alineji, sledi odločitev ali spletno stran grafično oblikovati in tehnično izdelali v lastni režiji ali najeti zunanjega izvajalca lažja. 

Komu je delavnica namenjena?

  • Vsem, ki začenjajo s poslom ali že poslujejo in še nimajo spletne strani.
  • Vsem, ki spletno stran že imajo, a je zastarela, in zato želijo izdelati na novo. 
Delavnica ni računalniška, zato tudi ne bomo tehnično izdelali spletne strani. V nadaljevanju jesenskega programa bomo organizirali tudi delavnico, kjer bomo izdelali spletno stran v WordPress-u. Je pa delavnica dobra osnova za nadaljnje delo – tehnično izdelavo spletne strani.

Program

15:00 – 18:00 Načrtovanje spletne strani / Marko Petrej

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Kdo je Marko Petrej?  

Je strokovnjak za spletne strani, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik. S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 12 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel je številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, bankah.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!