OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako uspešno sodelovati z influencerji

18 junij 2019, ob 19:00 /KID Kibla
 
Si podjetnik in te zanima sodelovanje z influencerji, pa ne veš, kako začeti? Pridi na Start:up Müsli, kjer ti bodo gostje na lastnih primerih zaupali svoje izkušnje z influencerji, prav tako pa boš s pomočjo influencerke spoznal drugo plat sodelovanja in spoznal vso ozadje kreiranja kampanj in oblike promocije s pomočjo influencerja.

Živimo v družbi, ki postaja vedno bolj »imuna« na oglase, narašča pa tudi uporaba ad-blockerjev. Danes so  v porastu avtentične oblike oglaševanja, v katerih je produkt ali storitev omenjena le posredno in skozi osebno zgodbo. Ena taka oblika oglaševanja je influencer marketing, ki ga uporablja vedno več podjetij, pri tem pa se soočajo z mnogimi izzivi.

Nekateri izmed njih so: kje najti influencerja, kakšne načine promocije produkta ali storitve si lahko z njim obetajo, kako zasnovati kampanje in meriti njihovo učinkovitost. Če želiš dobiti odgovore na ta vprašanja, potem ne smeš zamuditi prihodnjega Start:up Müslija.
 

Zakaj se udeležiti

Pridi na Start:up Müsli, če želiš spoznati:
 • ali je influencer marketing pravi prodajni kanal za tvoj produkt;
 • na podlagi katerih kriterijev se influencerji odločajo za sodelovanje;
 • načini, kako lahko sodeluješ z influencerji;
 • v kolikšni meri vsebinski del kampanje prepustiti influencerju;
 • kako pripraviti uspešno kampanjo marketinga z influencerji
 • kakšni so cenovni okvirji sodelovanja z influencerji;
 • na kak način se lahko distribuira vsebina, ki jo influencer pripravi;  
 • kako si zastaviti sodelovanje z influencerji in spremljati učinkovitost kampanje;
 • kako si zastaviti metrike uspeha. 

Komu je dogodek namenjen

Dogodek je namenjen vsem, ki:
 • želite sodelovati z influencerji, pa ne veste, kako se tega lotiti;
 • ste že sodelovali z influencerji, radi bi pa sodelovanja še izboljšali in razširili;
 • spoznali dobre in slabe primere sodelovanj med podjetji in influencerji.
 

Program

19:00 – 20:30 Start:up Müsli: Kako uspešno sodelovati z influencerji

   

Kdo je Rok Matjaž

Rok Matjaž je izkušen podjetnik in nepogrešljiv del ekipe 4FUN d.o.o., ki razvija aplikacijo Printee. Z rešitvijo Printee mimogrede z nekaj kliki naročiš tisk fotografij ali izdelaš fotoknjigo kar s pametnega telefona. Aplikacija je v Sloveniji vse bolj priljubljena, podjetje pa mesečno zabeleži več kot 1000 naročil. Rok je sodeloval že z več influencerji. Med bolj znanimi se znajdejo Rebeka Dremelj, Urška Pavčnik - Ooopsi, Anina kuhinja, Iris Mulej, Tamara Fortuna, Jure Marolt. Sodeluje pa tudi z mikroinfluencerji.
 

Kdo je Urban Cvek

Urban Cvek je 5 let nazaj atletski dres in tekaške copate zamenjal za digitalni svet. Lotil se je študija računalništva. Kmalu za tem pa je želel rešiti problem navigacije po nakupovalnih centrih in trgovinah, tako je soustanovil startup Shopster ter tam prevzel vlogo tehničnega direktorja. V tem času je izpopolnil svoje tehnično znanje. 1 leto nazaj se je odločil, da svoje znanje uporabi za rešitev problema sodelovanja med podjetji ter vplivneži na družbenih omrežjih. Soustanovil je startup Influee, platformo za vplivnostni marketing, kjer prevzema vlogo direktorja. Zaradi uporabe algoritmov za analizo omrežja, platforma ne ponuja zgolj sodelovanja z vplivneži kot ostale platforme, temveč tudi natančno analizo profilov vplivnežev ter merjenje dejanskega učinka posameznega vplivneža.
 

Kdo je Klara Leben

Klara Leben, večna kreativna pozitivka ter ljubiteljica fotografije, je pred dvema letoma zasnovala Instagram profil po imenu In Bed With Klara. Sicer žgečkljiv naslov, v resnici skriva poglobljeno vsebino, kjer njeni gostje ob zajtrku v postelji razkrivajo svoj pogled na tematiko duševnega zdravja, hkrati delijo pozitivo in svoje izkušnje, ter tako motivirajo bralce, naj sledijo sebi. Misel, ki jo vedno spremlja je: Kdo pravi, da si obvezan biti ista oseba kot si bil leto, mesec ali pa 15 minut nazaj? Imaš moč in pravico, da si že v tem trenutku drugačen.

Po več znanja na delavnico z Urbanom Cvekom

Se želiš poglobiti v influencer marketing in izvedeti, kako najti pravega influencerja za svoj produkt? Potem pridi na delavnico, ki se bo odvijala pred Start:up Müslijem. Na njej se bomo podrobno posvetili občinstvu influencerja, ki je ključno za uspeh kampanj, vsako podjetje pa bo kreiralo tudi svojo kampanjo. Tukaj si lahko prebereš več

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Karmen Trs
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!