OPIS DOGODKA


Kako prepoznate in spodbudite rast svoje »North Star« metrike

23 maj 2019, ob 09:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Obstajajo številne metrike, ki jih lahko spremljate za razumevanje svojega posla. Vendar je le ena najpomembnejša – »North Star« metrika. »North Start« metrika pomaga vašemu podjetju kvantificirati vrednost, ki jo vaše podjetje prinaša vašim strankam. Je ključni kazalnik zdravja vašega podjetja. S premikom kazalca na tej metriki ustvarite motor trajnostne rasti.
 
Na delavnici boste spoznali, kaj je »North Star« metrika in kako jo prepoznate za svoje podjetje. Vključevala bo tudi praktične vaje, ki vam bodo pomagale pri razmisleku, kako spodbuditi rast vaše »North Star«  metrike.
 

Kaj se boste naučili
  • Kaj je »North Star« metrika in zakaj je pomembna
  • Primeri »North Star« metrik nekaterih najhitreje rastočih podjetij in zakaj so bili izbrani
  • Praktične vaje za prepoznavanje »North Star« metrike in kako spodbuditi rast te ključne številke

Program

9:00 - 12:00 Kako prepoznate in spodbudite rast svoje »North Star« metrike

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20EUR.
 

Kdo je Anuj Adhiya?

Anuj Adhiya je izkušen strokovnjak za področje rasti. Je strokovnjak za pripravo vpogledov v rast iz kvalitativnih in kvantitativnih podatkov, nenehno izboljševanje in gradnjo pripadnosti skupnosti. Anuj je vodja za področje rasti v The Predictive Index, platformi za optimizacijo upravljanja s kadri, ki jo uporabljajo tudi IBM, VMware, Husquarna. Poleg tega je mentor za področje rasti v Seedstars, kjer mentorira podjetja v gospodarstvih v razvoju. Hkrati je tudi strokovnjak za trženje v Harvard Innovation Labs. V obeh organizacijah izvaja coaching startupov, da odkrijejo najboljše priložnosti za njihovo rast in da se lažje soočajo z začetniškimi izzivi pri rasti. Dodatno pa je Anuj še svetovalec pri pobudi mmj.org in ioVita ter soustanovitelj podjetja PlanitWide Inc., ki ponuja hitrejši in pametnejši način iskanja najboljših spletnih strani za potovanja, knjig in aplikacij.

Lokacija: 

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!