OPIS DOGODKA


Start:up Maribor Founders Meetup Maj 19'

19 maj 2019, ob 17:00 /Hiša vin Doppler
 

Izjemna priložnost za druženje z vrhunskimi strokovnjaki in investitorji, ki se bodo mudili v Mariboru na konferenci PODIM.

Spoznavanje novih ljudi je »must« gradnje odnosov in kot vemo, je velikokrat to kar želimo doseči v karieri, poslu in življenju, veliko bolj učinkovito prek gradnje odnosov in povezovanja s pravimi ljudmi. Še več, prepričani smo, da je to edini način, da dosežemo nekaj res velikega.
 
Kot organizator največje podjetniške konference PODIM, ki je stičišče regijskega startup ekosistema v Mariboru, gostimo 90 vrhunskih govorcev, uveljavljenih mednarodnih strokovnjakov za startup podjetništvo, odprto inoviranje, digitalno transformacijo, tvegan kapital in druga področja, povezana z inovativnim podjetništvom. Nekaj med njimi jih bomo pripeljali na Startup Maribor Founders Meetup samo za vas.
 
Si predstavljate? Imeli jih boste praktično na dlani, v intimnem vzdušju vinske kleti Doppler, kjer se bodo družili z vami, 15 do 20 founderji Kluba Start:up Maribor. Vprašali jih boste lahko, kar boste želeli, dobili strokovni nasvet, poslovno povezavo ali podjetniško lekcijo.    

Kdo bo z nami?

Francois Mazoudier je že vse svoje življenje aktiven na področju novih tehnologij. Kot ustanovitelj in predsednik TMRW (“tomorrow”), ki je epicenter južnega Londona za tehnologijo, ter kot izkušen podjetnik uporablja svoje praktične poslovne izkušnje, znanje iz industrije in stike pri pomoči naslednji generaciji startup-ov. Vodi Tech Leaders Capital, globalni, investicijski klub za vodilne strokovnjake, z izjemno kariero in dosežki.

Ima več kot 20 let izkušenj pri vzpostavljanju TMT podjetij in financiranju startupov v začetni fazi tveganega kapitala. Francois je strokovnjak za hitro rast TMT podjetij na mednarodnih trgih. Pomagal je rasti 8 tehnološkim podjetjem, hkrati pa je doživel vznemirjenje ob dveh uspehih od startupa do vstopa na borzo kot tudi pekel ob bankrotiranju enega podjetja. Med prejšnjimi podjetji so Central Point Software (zdaj Symantec), PictureTel (zdaj Polycom), RealNetworks, The Cloud Networks (Wifi operater, zdaj SKY).
 
Na globalni ravni ima mrežo več kot 200 investitorjev, hkrati pa je tudi sam zasebni investitor. Če želite "nepremagljiv" poslovni nasvet, izberite njega.


Henry Hwong je prepoznan strokovnjak za nenehno razvijajočo se naravo produktnega managementa in razvoja ter ve, kako najnovejša orodja in tehnologije uporabiti za lansiranje uspešnih izdelkov in storitev. Je izvršni direktor za marketing in produktni management, ki podjetjem pomaga graditi in lansirati disruptivne inovacije. Trenutno je principal pri Cunningham Collective, kjer strankam pomaga voditi številne posle na področju strateškega razvoja in trženja blagovnih znamk, umetne inteligence, virtualne resničnosti, potrošniških tehnologij, rešitev za podjetja, IoT, videa, prehrambnih tehnologij, elektronskega trgovanja in polprevodnikov.

Alexandre Massart je priznan investitor, ki trenutno vodi podjetje Blend Ventures, Ltd., ki svetuje uveljavljenim podjetjem ter podjetjem v zgodnjih fazah razvoja na področju tehnologije, fintech industrije, plačilnih sredstev in interneta. Prav tako je aktiven angelski investitor v več tehnoloških startupih v EU in ZDA – na področjih izvajanja plačil, sodobnih tehnologij in blockchain tehnologije.
 
Kot direktor korporativnega sklada tveganega kapitala in strateških partnerstev pri podjetju Visa in svetovalec za inovacije pri Visa Europe je Alexandre vodil in izpeljal prvo investicijo korporativnega tveganega kapitala podjetja. Alexandre pa je tudi podjetnik. Bil je soustanovitelj in podpredsednik izdelkov pri Viarua, množično financiranemu startupu, ki je ponujal financiranje kulturnim projektom tako, da je izkoriščal neposredno financiranje ter financiranje s pomočjo premalo izkoriščenih davčnih olajšav. Prav tako je bil soustanovitelj pri Msystem AG, švicarskemu startupu na področju računalniških omrežij. Je strokovnjak za mednarodni strateški poslovni razvoj, sklepanje poslov - naložbe tveganega kapitala in strateška partnerstva, razvoj novih produktov in implementacija, strateško poslovno načrtovanje.

Koga še pričakujemo?

  • Mohnot Sheel Shanti, 500 Startups, ZDA
  • Dhir Amrit, Google, Združeno kraljestvo
  • Letitia Seglah, Startup Manufactory, Združeno kraljestvo
  • Matt Kuppers, Startup Manufactory, Združeno kraljestvo
  • Pa še kakšno presenečenje ??

Torej, tokrat malo drugače, še vedno pa je namen srečanja, da poleg druženja z gosti popijete pijačo in poklepetate z drugimi ustanovitelji, izmenjujete ideje in se spoznavate v sproščenem okolju. Gradite odnose in ne poskušajte sami nekaj, kar so se že drugi naučili.

Kdaj?

19. maj 2019 med 17:00 - 19:00

Kje?

Pričakujemo te v Hiši vin Doppler, Kozjak nad Pesnico 79, 2201 Zg. Kungota

Prijava 

Udeležba na srečanju je brezplačna, prijava je obvezna. Prijave zbiramo do 13. 5. 2019. 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!