OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Kako spraviti idejo iz predala

12 marec 2019, ob 19:00 /@KID KIBLA, Maribor
 
Imaš dobro poslovno idejo? Super! Pridi na sproščen pogovor, kjer boš spoznal, kako lahko to idejo končno spraviš iz predala in jo postaviš na prodajne police velikih trgovcev po celem svetu ali osvojiš svoj nišni trg.

Razmišljaš o sodelovanju v projektu Štartaj Slovenija? Potem bodo podjetniške zgodbe Uroša Požgana, direktorja in soustanovitelj podjetja Kokica d.o.o., prave zate. Govoril bo o modricah in lovorikah, ki jih skupaj s svojo ekipo dobil tekom projekta, o prednostih in slabostih sodelovanja z velikimi trgovci in o iskanju zagonskih sredstev za svoj startup. Uroš te bo opozoril na napake, ki jih je storil pri prvi prijavi na razpis P2 in tako izgubil priložnost pridobiti 54.000 evrov nepovratnih sredstev. Čez eno leto se je ponovno prijavil in uspel. Kako? Pridi poslušat njegovo zgodbo in ne ponovi njihovih napak. Ekipa Kokice letos osvaja tudi nove trge. Te zanima, kako so se tega lotili? Če ja, potem se kar prijavi.

Te zanima, kako razviti nišni produkt s potencialom globalne rasti? Naš gost, Sergej Prosen, direktor in soustanovitelj podjetja Biometrika, ti bo dal super nasvete s področja razvoja produkta. Na svojem primeru bo govoril o izzivih, s katerimi se je srečal tekom razvoja, vse od prvega prototipa do končnega produkta, in kako se jim ti lahko izogneš. Ekipa podjetja Biometrike je sestavljena iz strokovnjakov različnih področij. Kako uspešno sodelovati in razviti timski duh je izziv mnogih ekip. Pridi poslušat, kako to uspeva njim in kako lahko uspe tudi tebi.

Komu je dogodek namenjen

Dogodek je namenjen vsem, ki:
  • šele razmišljate o podjetniški poti,
  • ste šele na začetku svoje poslovne poti,
  • ste podjetniki in se želite učiti iz napak drugih.

Zakaj se udeležiti

Spoznal boš:
  • kako poteka prijava na projekt Štartaj Slovenija,
  • kakšne posledice prinese sodelovanje z velikimi trgovci,
  • kako iz različnih virov pridobiti zagonska sredstva za zagon svoje podjetniške ideje,
  • na kaj moraš biti pozoren pri razvoju produkta,
  • kako sestaviti zmagovalno ekipo in z njo uspešno krmariti po razburkanem morju podjetništva.

Kdo je Uroš Požgan?

Uroš Požgan je direktor in soustanovitelj podjetja Kokica d.o.o., ki je s svojo ekipo uspešno prepričal komisijo oddaje Štartaj Slovenija in z njihovo pomočjo vstopil na police megamarketov Interspar pod blagovno znamko Pokica. Podkovan je z znanjem prodaje, marketinga in komunikacije preko družbenih omrežij. Je človek akcije in 100% predan svojim ciljem.

Kdo je Sergej Prosen?

Sergej Prosen je direktor in soustanovitelj podjetja Biometrika, znotraj katerega je s svojimi sodelavci razvil Armbeep Tennis System. Kar 19 let je vodil marketinško agencijo Panmedia. Uživa v realizaciji idej in reševanju izzivov, v čem je mimogrede ekspert, odlično pa se znajde tudi na področju marketinga, prodaje in razvoja produktov.
 

Program

19:00 – 20:30 Start:up Müsli: Kako spraviti idejo iz predala

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Maribor
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Karmen Trs
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!