OPIS DOGODKA


Podjetniški zajtrk: O digitalizaciji in tržnem preboju

11 december 2018, ob 08:40 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Pridružite se nam na podjetniškem zajtrku, ki se bo odvil 11. decembra 2018. Dogodek bo odlična priložnost za učenje in povezovanje uspešnih podjetniških praks, saj bosta z nami mednarodno uveljavljena podjetnika Tomaž Erjavec in Krzysztof Gawrysiak ter podpredsednica poljsko – slovenskega poslovnega kluba, Vida Granda Bratož.

Govorili bomo o:

  • digitalnih produktih, ki spreminjajo tradicionalne poslovne modele,
  • trikih in nasvetih, ki so v pomoč pri vstopu na velike evropske in globalne trge,
  • vlogi tveganega kapitala in načinih pridobitve investicije,
  • rasti na b2b segmentu,
  • uspešnih podjetniških praksah.
 
8.40 - 09.00 | Kavica in rogljiček
 
9.00 - 09.45 | Kako digitalizirati tradicionalno panogo in iskati globalne poslovne priložnosti
 
Primer dobre prakse, ki je s svojo rešitvijo temeljito prevetrila izredno tradicionalno panogo farmacije, je podjetje Doctrina, ki ga z ekipo vodi Tomaž Erjavec. Podjetje, ki danes posluje v Sloveniji, Hrvaški, Poljski, Romuniji in Rusiji, je za svojo rast in razvoj pridobilo več milijonov investicije tveganega kapitala.
 
Gost Tomaž Erjavec, Doctrina.
 
Pogovor vodi Urban Lapajne.
 
9.45 - 11.00 | Kako se lotiti velikih trgov? Priložnosti in pasti.
 
Za hitro globalno rast je vstopanje na velike trge nujno, na drugi strani pa je zelo tvegano in kompleksno. Kako naj bi se podjetja pametno lotila vstopa na tuje trge in, kakšen vpliv ima pri tem b2b, bodo razkrili izkušeni gosti, ki so to že uspešno storili.
 
Z nami bodo:
Tomaž Erjavec, Doctrina
Vida Granda Bratož, Poslovni klub Triglav-Rysy
Krzysztof Gawrysiak, MIT Enterprise Forum Poland
 
Pogovor vodi Aleš Zorc.

Spoznajte naše goste

Tomaž Erjavec je ustanovitelj podjetja Doctrina, ki se ukvarja s spletnim izobraževanjem farmacevtskih podjetij in drugih strokovnjakov, ki deluje na področju zdravstva. V farmacijo vpeljujejo sodobno tehnologijo, saj znanje posredujejo v obliki interaktivnih video vsebin. Tomaž je tudi ustanovitelj in partner podjetja Oculus d.o.o., investitor in član uprave podjetja 0xcert, častni konzul Konzulata Republike Moldavije v Sloveniji in višji sodelavec na Royal Society of Medicine.
 
Krzysztof Gawrysiak je serijski podjetnik, investitor in poslovni angel, ki ima bogate izkušnje na različnih področjih. Je soustanovitelj podjetja ter fundacije za tehnološko podjetništvo, MIT Enterprise Forum Poland, ki tehnološkim podjetnikom v zgodnji fazi svetuje in pomaga povečati možnosti za tržni uspeh, soustanovitelj podjetja Cyber Armadillo, kot svetovalec pa je deloval tudi v Evropski komisiji. Pohvali se lahko z nagrado Deal Of The Year, ki jo podeljuje European Business Angels Network (EBAN).

Vida Granda Bratož je podpredsednica poljsko – slovenskega poslovnega kluba Triglav Rysy, ki skrbi za spodbujanje in povezovanje poslovnih vezi med poljskimi in slovenskimi podjetji. Njihov cilj je pomoč in svetovanje slovenskih podjetij pri vstopu na poljski trg ter poljskim gospodarskim subjektom na slovenski trg. Kot pravna svetovalka, ki se je v preteklosti med drugim ukvarjala z delovnim in gospodarskim pravom, varstvom osebnih podatkov podjetij in skladnostjo poslovanja. Danes je kot pravna svetovalka zaposlena v odvetniški pisarni Drolec Sladojević.  

Udeležba na podjetniškem zajtrku je brezplačna. Število udeležencev omejeno, zato pohitite s prijavo.
 
Partner dogodka je Veleposlaništvo Republike Poljske v Ljubljani.      
 
Delavnica bo potekala v okviru projekta DIGITRANS, ki ga financira Evropska unija v okviru Transnacionalnega program Interreg Podonavje 2014 – 2020 in ki podpira mala in srednje velika podjetja pri razvoju digitalnih poslovnih modelov.
 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!