OPIS DOGODKA


Delavnica: Kako postaviti poslovni model

17 december 2018, ob 11:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Odličen izdelek še ni dovolj!  

Na delavnici se boste podrobneje seznanili s pristopom oblikovanja poslovnega modela, ki zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu. Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Predstavil vam bo, kako to počnejo najboljši, in vas seznanil s primeri najuspešnejših globalnih podjetij. V praktičnem delu se boste lotili kanvasov, v katere boste zapisali svojo strategijo poslovanja.

Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate nove produkte/storitve, in želite spoznati, kako poslovno idejo razviti v poslovni model, ki bo na eni strani ustvarjal vrednost za vaše kupce oziroma uporabnike in jim to vrednost na ustrezen način distribuiral, na drugi strani pa generiral zadosti obsežen denarni tok, da lahko podjetje nemoteno posluje ter razvija svojo dejavnost.

Zakaj se udeležiti?

Verjamemo, da mnogo produktov, ki bi lahko uspeli na trgu, pri prijavi na razpise ne uspe, ker se podjetniki načrtovanja lotijo v zadnjem hipu, kar posledično vodi do tega, da ne razdelajo ključnih elementov poslovnega modela in površno ter nerealno sestavijo finančni plan. 

Tudi, če se ne prijavljate na razpis/e, je delavnica odlična priložnost, da raziščete in postavite poslovni model s pomočjo izkušenih startup mentorjev.

Kdo je Jure Verhovnik?

Jure je vodja univerzitetnega inkubatorja Tovarne podjemov. S svojimi bogatimi poslovnimi izkušnjami pomaga novoustanovljenim podjetjem. Pozna odgovore na večino vprašanj s katerimi se soočate kot startup. Odličen poznavalec podpornega okolja in evropskih razpisov.
 

Program

10:45 - 11:00 Prihod in registracija udeležencev
11:00 - 14:00 Kako postaviti poslovni model
14:00 Zaključek delavnice

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Lokacija:

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje
Na delavnico se prijavi preko spodnje povezave.


 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!