OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Podjetniške zgodbe našega mesta #2

4 december 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Da ima naše majhno mesto veliko zanimivih in uspešnih podjetniških zgodb, dokazujemo z drugo izvedbo Start:up Müslija Podjetniške zgodbe našega mesta. Kako prevzeti družinsko podjetje, kako začeti svoj biznis iz nule, s kakšnimi izzivi se podjetniki srečujejo na svoji poti in kaj so se ob tem naučili, izveš prihodnji torek.

Zgodbe uspešnih slovenskih podjetij

Uroš Požgan je direktor in soustanovitelj podjetja Kokica d.o.o., ki je s svojo ekipo uspešno prepričal komisijo oddaje Štartaj Slovenija in z njihovo pomočjo vstopil na police megamarketov Interspar pod blagovno znamko Pokica. Njihov unikaten produkt so kokice z raznolikimi slanimi in sladkimi okusi, počene na vročem zraku. Trenutno se pripravljajo za vstop na nemški in hrvaški trg. 
 
Maja Mrevlje je ustanoviteljica estetskega centra Perfect Body, ki že 10 let uspešno preoblikuje telesa mnogih zadovoljnih strank. Na svoji poslovni poti je uresničila mnogo idej od zastopstva za lepotne aparate, marketinške agencije do gostilne na hrvaški obali. Pred kratkim se je zaljubila v maderoterapijo in zgradila nov brand Maderoterapija po perfectbody metodi, ki se ukvarja s tečaji maderoterapije po vseh Sloveniji in Hrvaški. Maja je strastna marketingarca, mama treh otrok, ljubiteljica burgerjev in čokolade. 
 
Helena Krevh Zorec je direktorica družinskega podjetja Neonart, ki sodi med največja podjetja za izdelavo svetlobnih napisov in reklamnih tabel v Sloveniji, se pa vedno bolj spogledujejo tudi s poslovanjem čez mejo. Lansko leto so praznovali že 50 let svojega delovanja in še vedno so polni novih idej, kako stvari narediti še bolj učinkovite in v koraku s časom. Helena sama zase pravi, da je multipraktik, ki se z veseljem loti vseh izzivov, in pozitivka, ki se ne ustraši sprememb in novosti.

Prijavi se preko spodnjega obrazca.


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!