OPIS DOGODKA


Delavnica: V čevljih vaših kupcev

9 oktober 2018, ob 16:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Kako dobro poznaš svojega kupca? 

Poznavanje kupca je bistvenega pomena za uspešnost tvojega podjetja. Ne glede na to, ali si del startupa, freelancer ali večje podjetje. Če ne poznaš dobro svoje stranke ali jo definiraš preširoko, jo težko nagovoriš s pravimi besedami. Težko se bo prepoznala v tvoji zgodbi in tvoj izdelek razumela kot pravo rešitev zase.

Orodje za iskanje svojih strank

Bi rad podrobneje spoznal svojo stranko, pa ne veš, kako in kje začeti? Persona je orodje, ki izhaja iz razumevanja kupca. Gre za arhetip tvojih kupcev, ki jih povezujejo skupne potrebe, želje in pričakovanja. Persona ti pomaga doseči skupno razumevanje o kupcih znotraj tvojega podjetja, prav tako ti olajša sprejemanje strateških odločitev.

Praktična delavnica s strokovnjakinjo oblikovalskega mišljenja 

Ana Kyra Bekš je oblikovalka in soustanoviteljica Servisa 8, voditeljica kreativnih delavnic s področja »design thinking« metode in uporabe njenih orodij. Na svoji poslovni poti je sodelovala tako s startupi kot velikimi podjetji.

Komu je delavnica namenjena in kaj boste z njo pridobili?

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi od blizu spoznali svoje kupce in ta znanja uporabili za rast svojega posla. Prav tako je namenjena vsem, ki iščete nove metode in pristope za boljše poslovanje in poenoteno razumevanje svojih kupcev.

Naj omenimo, da bo delavnica zelo PRAKTIČNA. Kar pomeni, da boš delal na svojih primerih, zato priporočamo, da delavnico obiščeta 2 predstavnika posameznega podjetja. Tako bo delo bolj učinkovito.  

Po delavnici boš:
  • poznal različne tipe person za različne namene uporabe,
  • znal umestiti persono v vaše procese,
  • znal orodje prilagoditi potrebam in ciljem,
  • bolj samozavesten pri uvajanju in uporabi person pri svojem delu in
  • imel osnovno razumevanje o namenu in dodani vrednosti kvalitativnih raziskav.
Udeležba na delavnici je brezplačna, potrebno pa se je prijaviti preko spodnjega obrazca.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!