OPIS DOGODKA


Delavnica: Razvoj digitalnega poslovnega modela

2 oktober 2018, ob 09:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Digitalna transformacija je zadnjih nekaj let v ospredju strategij vseh večjih slovenskih podjetij. Postala je nujna za konkurenčni obstoj na trgu in sledenje željam uporabnikov. Podjetja, ki so se digitalizirala, poročajo o večanju tržnega deleža, česar si, upamo trditi, želite tudi vi.

Vse večja digitalizacija podjetjem ponuja številne možnosti za razvoj novih produktov in storitev. V tem kontekstu je razvoj inovativnih storitev bolj enostaven, cenejši in hitrejši, podjetje pa bolj agilno, učinkovito in transparentno.
 
Ste malo oziroma srednje veliko podjetje in si ne predstavljate, kako bi digitalizacija lahko izboljšanje delovanje vašega podjetja? Želite izkoristit priložnost, pa ne veste kje začeti?  

Začenjamo s serijo brezplačnih enodnevnih delavnic, na katerih se lahko seznanite s prijemi in metodami, ki se uporabljajo za zasnovo in vzpostavitev digitalnih poslovnih modelov. 
 


Program:

08:45 - 09:00 Registracija
09:00 - 09:45 Predstavitev metod in orodij DIGITRANS za razvoj digitalnih poslovnih modelov
09:45 - 10:00 Premor
10:00 - 11:15 Analiza obstoječega poslovnega modela podjetja
11:15 - 12:30 Raziskava in razumevanje potreb strank
12:30 - 13:00 Zasnova idej
13:00 - 13:30 Kosilo
13:30 - 16:00 Izbor potencialne rešitve, prototipiranje in zasnova novega poslovnega modela

Komu je delavnica namenjena in kaj boste z njo pridobili? 

Delavnica je namenjena podjetnikom in vsem tistim, ki sodelujete pri sprejemanju strateških poslovnih odločitev v podjetju. Koristna je lahko tudi za tržnike, produktne managerje in posameznike, ki v podjetju skrbijo za razvoj novih produktov in storitev.

Namen delavnice je na praktičnih primerih prikazati uporabo kombinacije novih in obstoječih orodij ter korake, potrebne za oblikovanje novega poslovnega modela, ki upošteva vse ključne prednostih, ki jih ponuja digitalizacija. 

Delavnica ni namenjena konkretnim tehnološkim rešitvam, temveč poslovnim vidikom uporabe tehnologij ter oblikovanja novih ali izboljšanih poslovnih modelov. Po delavnici si boste znali zastaviti smer digitalne transformacije svojega podjetja.

Delavnico bodo vodili podjetniški svetovalci Tovarne podjemov Urban Lapajne, Nataša Rus in Aleš Zorc.

Udeležba na delavnici je brezplačna, zaradi narave dela pa število udeležencev omejeno na 15. zato pohitite s prijavo in naredite prvi korak k digitalni transformaciji svojega podjetja.

Po enodnevni delavnici bomo udeležencem nudili možnost dodatnega izobraževanja prek namenske spletne platforme in možnost 1:1 mentoriranj. Dodatne informacije v zvezi s tem bodo udeleženci prejeli na delavnici.

Delavnica bo potekala v okviru projekta DIGITRANS, ki ga financira Evropska unija v okviru Transnacionalnega program Interreg Podonavje 2014 – 2020 in ki podpira mala in srednje velika podjetja pri razvoju digitalnih poslovnih modelov.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!