OPIS DOGODKA


Delavnica: MacGyverski pristop k projektnemu vodenju v startupih

24 april 2018, ob 16:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
Vodič po metodah projektnega vodenja za startupe

Ali tvoj startup potrebuje projektno vodenje?

Projektno vodenje je pomemben del poslovanja in vodenja podjetij, saj prinaša mnoge prednosti: od nižanja stroškov do optimizacije delovnih procesov.  
Kakšne prednosti lahko doprinese stratupom učinkovito projektno vodenje, nam bo na torkovi delavnici predstavila priznana strokovnjakinja iz prakse, Mateja Verlič Brunčič.

Kaj se boste naučili?
  • Kaj je projekt, kaj produkt in v čem je sploh razlika?
  • Ali start-upi sploh potrebujejo projektno vodenje?
  • Kaj bi MacGyver uporabil za vodenje projektov?
  • Kaj ima postavljanje ciljev z vsem skupaj?
  • So naši/vaši cilji SMART ali le BRAINFART?
  • Kaj se zgodi, ko MacGyver sreča pirate?
  • Ali obstaja knjiga o projektnem vodenju v obliki stripa?
  • Kdo sploh je ta tip MacGyver?
V sklopu teoretičnega dela bomo spoznali metode ocenjevanja rizika in postavljanja ciljev, ki ti lahko v praksi pridejo še kako prav. Pogledali bomo nekatere zanimive pristope,  preizkušena orodja in dodali iztočnice za branje.
Sledi praktični del, kjer se bomo preizkusili v oblikovanju SMART ciljev, v risanju Gantt chartov in se dotaknili osnov piratskega jezika (metrike AARRR). Si se ustrašil/a? brez potrebe, vse je enostavno, če je vsebina podana na pravi način. Z Matejo je to zagotovo strokovno in zabavno. Če imaš možnost, s seboj prinesi prenosni računalnik.

Program

15:45 - Registracija
16:00 - Delavnica: MacGyverski pristop k projektnemu vodenju v startupih - Mateja Verlič Brunčič, Equaleyes 

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Kdo je Mateja Verlič Brunčič?

Deloholična preganjalka in iztrebljevalka prokrastinacije, iskalka rešitev za težave, ki se pojavijo pet čez dvanajsto, po potrebi razvijalka spletnih aplikacij ter ljubiteljica ljudi, ki upajo prestopiti meje lastne cone ugodja. Na Zemanti je skrbela za dva evropska projekta, nato kot produktni vodja za celo družino orodij za blogerje. Po Zemanti se je pridružila Kendu, kjer je kot projektni vodja skrbela, da se svet vrti. Od 2016 je kot izvršna direktorica in managerka zaposlena pri Equaleyes Solutions Ltd. V prostem času mentorira dekleta na Rails Girls in Django Girls delavnicah.

Registracija

 


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!