OPIS DOGODKA


Delavnica: Trendi digitalnega marketinga

16 april 2018, ob 16:00 /@Tovarna podjemov, Maribor
 
 
Želiš zagnati ali povečati spletno prodajo?
Je splet že tvoje ključno orodje za pridobivanje strank?
Ali pri izboljšanju pojavnosti na spletu pomagaš drugim?

Spoznaj pionirki digitalnega marketinga iz ZDA in izkoristi edinstveno priložnost za vpogled v trende na področju digitalnega marketinga.

Znanje in izkušnje, ki pomagajo startup podjetjem v ZDA, Indiji in Evropi

Da se boste startupi izognili najpogostejšim napakam pri uporabi orodij in rešitev za promocijo na spletu, smo v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani in ytili fellowship, povabili gurujki na področju digitalnega marketinga in serijski podjetnici iz ZDA, Gillian Muessig in Anne Kenndy, da z vami delita svoje bogato znanje in izkušnje s področja digitalnega marketinga. Med drugim bosta pojasnili, zakaj je SEO marketing še kako aktualen tudi v letu 2018.
Delavnica bo potekala v dveh delih. Prvi del bo namenjen predstavitvam Gillian in Anne. Sledil bo praktični del, kjer bodo startupi lahko predstavili svoje izzive in dobili povratne informacije, komentarje in predloge s strani ameriških strokovnjakinj.

Na delavnici boste spoznali:
  • Kako pritegniti in pridobiti stranke na spletu.
  • Kako pomemben je SEO marketing in kako ga izboljšati.
  • Katere so glavne priložnosti, pa tudi pasti digitalnega marketinga.
  • Kaj so prihajajoči trendi digitalne ere in digitalnega marketinga. 
Program:

15:45 - Registracija
16:00 - Delavnica: Trendi digitalnega marketinga

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku!

Kdo je Gillian Muessig?

Gillian Muessig je serijska podjetnica, vodja sklada tvegana kapitala in investitorka. Je soustanoviteljica podjetja SEOMoz (zdaj Moz.com), ki je vodilni svetovni ponudnik rešitev na področju digitalnega marketinga. Je glavni izvršni direktor podjetja brettapproved – tripadvisor za popotnike z invalidnostjo. Vzpostavila je Sybilla Masters Fund, katerega namen je zbrati 100 milijonov USD za financiranje »skalabilnih« podjetij z raznolikimi ekipami, ki razvijajo rešitve v »oblaku« ter na področju strojnega učenje in umetne inteligence .
Je strokovnjakinja na področju zgodnjega lastniškega investiranja, predavateljica, avtorica in napovedovalka trendov na področju tehnologij in nastajajočih trgov. Sodelovala je v tehnološkem svetovalnem svetu fundacije Billa in Melinde Gates. Doslej je Gillian pomagala pri zagonu, rasti, pivotiranju in uspehu več kot 1.000 podjetje.

Kdo je Anne Kennedy?

Anne Kennedy je serijska podjetnica z več desetletnimi izkušnjami na področju vzpostavitve blagovne znamke, marketinga in odnosov z javnostmi. Je predsednica Outlines Venture Group, svetovalka pri Sybilla Masters Fund, sovoditeljica tedenskega podcasta CEOcoach in mentor pri Ben Franklin Tech Partners.
S svojim podjetjem Beyond Ink, ki ga je ustanovila leta 1997, je Anne pomagala pri prodoru na splet blagovnim znamkam, kot so Hearst Newspapers, Philips Lifeline in Dunkin Donuts. Leta 2005 je ustanovila največjo svetovno zvezo podjetij, ki delujejo na področju digitalnega marketinga. Dejavna je v svetovalnem odboru tehnoloških startup podjetij v ZDA, Indiji in Evropi.

Registracija

 

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Jure Verhovnik
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: 022294276
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!