OPIS DOGODKA


Gremo v Gradec na Startup Spritzer!

15 marec 2018, ob 19:00 /SPACELEND – Coworking Space Graz
 
 

Startup Spritzer srečanja so tradicionalni dogodki graške startup skupnosti, ki jih organizira študentska organizacija IdeenTriebwerk Graz. V četrtek, 15. marca ob 19. uri, pripravljajo posebno izdajo ‘špricerja’ v čezmejni izvedbi z mreženjem slovenskih in avstrijskih startupov in podpornih organizacij. Brezplačni prevoz je organiziran iz Ljubljane in Maribora do Gradca in nazaj. Prijavite se čim prej! 

Nasproti avstrijskim startupom se bosta predstavila dva naša startupa: SpaMatch, portal za preprosto naročanje na zdravstvene in lepotne storitve ter MojMojster, portal za iskanje obrtnikov. V posebnem segmentu se bo predstavil startup Modri planet, ki razvija rešitve za pridobivanje geoprostorskih informacij iz zraka, in bo na dogodku predstavil svojo startup pot.

Na posebni izdaji Startup Spritzer #39 bodo startupi publiki predstavili svoje ideje in dobili povratno informacijo. Networking dogodki so idealna priložnost za izmenjajo mnenj, ustvarjanje novih poslovnih povezav, sklepanje poslov in spoznavanju novih članov ekipe, investitorji pa bodo na preži za novimi projekti. Vse to v sproščeni atmosferi z jedačo in pijačo. Navihano in vitalno! Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. 

   
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Anja Kodra
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!