OPIS DOGODKA


Delavnica: Uspešno po 54.000€ na P2

6 marec 2018, ob 15:00 /@Tovarna podjemov, Maribor
 

Pot do uspešne prijave na razpis P2

Razvoj podjetniške ideje boste hitreje uresničili, če zanj pridobite nepovratna zagonska sredstva, ki jih vsako leto razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Strokovnjaki Start:up Maribor vam bodo na voljo, da vas v začetnih korakih spremljajo in vam svetujejo, vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do vašega prvega kupca
 
Da boš ob najavi razpisa maksimalno pripravljen (pričakuje se v začetku marca 2018) nudimo brezplačno svetovanje pri prijavi na razpis, na katerih bomo dodelali vse ključne vsebinske in finančne elemente prijave.

Kaj ti ponujamo?

Skupaj z nami se lahko pripraviš, da boš ob prijavi na razpis znal odgovoriti na vsa ključna vprašanja iz razpisa, pripraviti finančni plan v skladu s pogoji razpisa in posledično, da boš pri prijavi tudi uspešen. Naše storitve so brezplačne, saj z njimi opravljamo osnovno poslanstvo Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru

Kako?

  1. Prijavi se na naše povabilo in si zagotovi svoje mesto.
  2. Izbrali bomo vse kandidate za katere verjamemo, da imajo produkt, ki je primeren za razpis. Pogoj je, da ste, oziroma postanete naš član.
  3. Sledila bodo srečanja na katerih boš pod vodstvom izkušenega mentorja sestavil poslovni model, ki »pije vodo«, v zaključni fazi pa bomo še sestavili finančni plan, ki je prav tako obvezni del prijave.
  4. Finale predstavljajo individulana 1:1 srečanja ob prijavi na razpis, kjer boste z dodeljenim mentorjem »izpilili« vašo prijavo (ko bo razpis objavljen).
  5. Pripravili vas bomo na osebno predstavitev pred strokovno komisijo, ki je sestavni del razpisa.

Program:

15:00 – 17:00 Start:up Maribor Roadshow (organizira Iniciativa Start:up Slovenija)
 
Z gosti in predstavniki Slovenskega podjetniškega sklada vam bomo predstavili aktualni razpis P2 in dali napotke, recept za uspešno prijavo in seveda za uspešno črpanje sredstev. 
 
17:00 – 19:00 Start:up Maribor delavnica z individualnimi svetovanji 
 
Kako predstaviti zgodbo za učinkovito predstavitev ideje/produkta ter kako sestaviti finančni načrt, ki "pije vodo". Poudarek bo na individualnih 1:1 mentorstvih. 

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Registracija 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!