OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Zakaj v IT panogi ni mesta za povprečnost?

20 februar 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 

Brutalen poligon, kjer za povprečnost ni prostora

Globalna IT panoga je z leta v leto bolj “brutalna” kot pravi Andraž Logar, soustanovitelj in direktor podjetja 3fs. Neizprosna globalna konkurenca, čedalje večja tehnološka kompleksnost in zahtevnost ter neusmiljen boj za talente je spremenilo IT panogo v eno najzahtevnejših industrij.

Ideja in entuzijazem še zdaleč ne zadostujeta

Dobra ideja, predan tim in entuzijazem v neomejenih količinah ne zadostujejo več, da lahko dosežeš vidnejše uspehe. Kaj torej je potrebno, da: 
  • izgradiš eno najbolj zaželenih in najbolje ocenjenih aplikacij v prenatrpanem App Storu;
  • tvoja rešitev ni muha enodnevnica z malo uporabniki in brez prihodkov; 
  • da tvojo rešitev daljše časovno obdobje uporablja na tisoče uporabnikov;
  • da izgradiš stabilno podjetje, ki dela z globalnimi naročniki. 

Higienični pogoji uspeha brez katerih raje ne začnite

Andraž vodi skupino podjetij, ki se lahko pohvali z najeminentnejšimi globalnimi naročniki kot so Ericsson, Nokia, Outfit7, Microsoft ter prestižnimi nagradami med katerimi izstopa pred kratkim pridobljena Apple Design Award. Na müsliju bo razkril kaj so po njegove mnenju temeljni elementi brez katerih nikakor ne morete graditi globalnih zgodb. 

Od finančnega asistenta do kompleksnih blockchain rešitev

3fs je posredno ali neposredno sodeloval pri številni projektih, ki je vsak po svoje izstopal iz povprečja. Najbolj znani med njimi so finančni app Toshl, poučne igre Toonia, potezna igra za mobilce Tinker Island, iOS pobarvanka Lake Coloring in blockchain projekt Iryo

3fs odpira pisarno v Mariboru

3fs bo v kratkem tudi odprl svojo pisarno v Mariboru, zato na Müsli vabljeni tudi tisti, ki vas zanima kakšne priložnosti vam ponujajo v svoji skupini.


Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Kdo je Andraž Logar?

Andraž Logar je eden najaktivneših slovenskih start-up podjetnikov, in mentorjev. Je direktor in soustanovitelj podjetja 3fs, ki že od leta 2005 uspešno razvija napredne rešitve na področju interneta, socialnih omrežij, multimedije in iger. 3fs je razvojni partner podjetja Ericsson, s katerim razvijajo nove mobilne in spletne rešitve za naročnike iz celega sveta. Iz podjetja 3fs, ki je bilo prisotno tudi v Silicijevi dolini, je do zdaj izšlo že kar nekaj uspešnih start-up zgodb, kot so Toshl, Toonia, TrickyTribe in Lake, sicer pa Andraž tako poslovno kot zasebno precej svojega časa, znanja, izkušenj in socialnega kapitala investira v domače ter tuje start-upe.

Registracija

 Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!