OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Launch zgodbe

6 februar 2018, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 

Kaj vse potrebujemo, ko na trg lansiramo nov produkt?

Z mariborskima startuperjema se bomo pogovarjali o ključnih elementih uspeha pri lansiranju novega produkta na trg. Marko in Klemen sta v procesu lansiranja produkta Maestro Amadeus naletela na številne izzive, ki sta jih morala uspešno premostiti in tudi storila kar nekaj napak, o katerih bosta odkrito spregovorila in vam pomagala razumeti, kaj bi morala storiti drugače. Njihova podjetniška zgodba je sicer še na samem začetku, vendar obeta veliko. Priložnost sta našla v klasični panogi zato ju bomo vprašali vse kar nas zanima: od zametka ideje, preko ključnih bolečin do delujočega produkta, ki ga bosta predstavila udeležencem dogodka. Live demo in testni produkt bosta na voljo. 

Spregovorili bomo tudi o priložnostih v klasičnih panogah in kako so se jih lotili danes uspešni startupi kot sta Nest in Uber. Moderator bo Urban Lapajne, ki je kot svetovalec sodeloval s številnimi startupi in jim pomagal, da še preden so delali prave stvari, da so te delali na pravi način.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model. 

Maestro Amadeus

Platforma Maestro Amadeus predstavlja rešitev, ki glasbenikom omogoča enostavno organizacijo njihovih gradiv z uporabo naprednih algoritmov, ki glasbenikom prihranijo čas pri digitalizaciji in urejanju glasbenih gradiv. Z uporabo platforme si lahko uporabniki gradiva med seboj enostavno delijo, kar je predvsem pomembno za večje glasbene skupine in glasbene šole. 

Osredotoča na profesionalne in amaterske glasbenike, manjše in srednje velike glasbene skupine ter glasbene šole in njihove učence. Z uporabo platforme imajo glasbeniki dostop do svojih gradiv kjerkoli preko spleta ali mobilne aplikacije.

Kdo je Klemen Sagadin

Soustanovitelj platforme Maestro Amadeus in strasten glasbenik. Razvijalec programske opreme z izkušnjami razvoja mobilnih in spletnih rešitev ter informacijskih sistemov. Tehnološki navdušenec, ki uživa v optimizaciji že obstoječih in iskanju novih rešitev. Kadar ne tipka po tipkovnici, brenka po strunah.

Kdo je dr. Marko Samec

Soustanovitelj in UX oblikovalec platforme Maestro Amadeus z več kot 10 letnimi izkušnjami s področja kreativne industrije, fotografije in dizajna. Je navdušenec nad filmi, ki se pogosto zatopi v detajle. Sicer pa ga razveselijo preproste stvari kot je košček temne čokolade ali odigrana igra Nintenda.

Prijava

 Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!