OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: S prestižno uro po zmago na Kickstarter!

5 december 2017, ob 19:05 /@KID KIBLA, Maribor
 
Ne glede na vse tehnološke novotarije je klasična ročna ura še vedno simbol uspeha in uglajenosti, švicarska preciznost in kvaliteta pa zagotavljata, da je vredna svojega denarja. Ekipa Vamatic je želela klasično lepoto visoko kvalitetne ročne ure združiti z željo mladih, da kot modni dodatek odraža tudi trenutni stil nosilca. 

Urbani življenjski slog in hiter tempo življenja vplivata na naš prosti čas in nenazadnje tudi na to kako prehajamo med zasebnimi opravki in poslovnimi sestanki. Ljubezen do kvalitetnih švicarskih ročnih ur in njihovo ‘zbiranje’ pa je lahko drag hobi. Tudi zato je ekipa Vamatic prepoznala, da stranke potrebujejo visoko kvaliteten izdelek, ki ga lahko prilagajajo svojemu stilu in trenutnemu razpoloženju. Tako so združili v Švici izdelano osnovo ure, kateri lahko menjamo pašček glede na trenutne stilske želje. 

Na kavč v Kiblo smo povabili člane ekipe Vamatic, ki bodo z vami delili njihovo zgodbo nastanka ideje, oblikovanja produkta, izzivih s katerimi so se srečali na dosedanji poti ter kako so jih premostili. Vprašali jih bomo tudi, kateri so ključni elementi uspešnega vstopa na trg, kako so formirali ekipo, kje so zbrali dosedanja sredstva in druga vprašanja, s katerimi se soočajo startup podjetja na začetku poti.  

Na dan dogodka je tudi  začetek njihove Kickstarter kampanje, zato bomo spregovorili o njihovi izkušnji priprave na ‘launch’, kdo jim je pri tem pomagal in kako se ekipa sploh loti vključevanja v mrežo Kickstarter projektov. 

Kdo je Marcel Boškovič?

Soustanovitelj Vamatic, ter študent magistrskega študija podjetništva in inoviranja na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor. Prav tako pridobiva znanje na področju supply chain managementa. Marcel je vodja proizvodne in prodajne funkcije, skrbi za razvoj in marketing izdelka ter proces nabave in skladiščenja. Ključne kompetence je pridobival z vodenjem projektnega oddelka Športnega društva Ruše in vodenjem razvojnega oddelka Zavoda za šport Štajerska.

Kdo je Tadej Kelc?

Soustanovitelj Vamatic, ter  študent magistrskega študija financ in bančništva na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor. Po končanem dodiplomskem študiju se je  dodatno izobraževal v Kanadi na Toronto Business Academy. Tadej je vodja finančne funkcije ter skrbi za investicijsko in računovodsko poslovanje podjetja. Ključne kompetence je pridobival z vodenjem neprofitne športne organizacije Markar, organizator in ambasador poletne šole Toronto Business Academy ter kot revizor v podjetju Ernst & Young Slovenija.

Kdo je Žiga Potočnik?

Soustanovitelj Vamatic, ter študent magistrskega študija strateškega in projektnega managementa na Ekonomsko poslovni fakulteti Maribor. Po končanem dodiplomskem študiju se je  dodatno izobraževal v Kanadi na Toronto Business Academy. Žiga je vodja poslovne funkcije ter skrbi za rast, razvoj in kadrovanje podjetja. Ključne kompetence je pridobival z vodenjem poslovne administracije Športnega društva Ruše, vodenjem Športne dvorane Ruše, Gimnastične šole Ruše, Gimnastične šole Celje in vodenjem Zavoda za šport Štajerska.
 

Program

18:45 - 19:05 Registracija udeležencev in mreženje
19:05 - 21:05 S prestižno uro po zmago na Kickstarter!
21:05 -            Neformalno startup druženje udeležencev

Prijava

 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!