OPIS DOGODKA


Start:up Maribor Founders Meetup Maj 24'

31 maj 2024, ob 13:00 /NGON
 
Pred  tabo je priložnost za druženje z uspešnimi podjetniki, ustanovitelji startupov, ki so svojo pot začeli pod okriljem Tovarne podjemov, danes pa z nami sodelujejo kot mentorji novim generacijam, ki se pridružujejo inkubatorju. 

Dogodek je namenjen krepitvi mariborske startup skupnosti s katerim želimo povezati ustanovitelje startup podjetij, tiste 'ta sveže', s tistimi, ki imajo že izkušnje z gradnjo startup podjetja in lahko pomagajo z nasveti in povezavami. 

Pridružili se nam bodo 3 uspešni podjetniki, Matevž Petek iz Povia, Gregor Črnelč iz Daibau in Blaž Jakopin iz Priota. Na kratko se bomo z njimi spregovorili o njihovi podjetniški poti. Včasih nadobudni startup začetniki, danes vračajo v okolje in so aktivno povezani s slovensko startup skupnostjo. Spoznaj jih in ugotovi ali ti lahko kako pomagajo na tvoji podjetniški poti. 

Zakaj se moraš udeležiti?

Priložnost za mreženje, nove ideje, povezave, poslovne priložnosti in odgovore na aktualne izzive.
Tudi priložnost za spoznavanje potencialnih partnerjev in strank.

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen ustanoviteljem startup in scaleup podjetij, mentorjem, investitorjem in drugim aktivnim posameznikom slovenskega startup ekosistema.  

Program

13:00 – 16:00  Poslovno mreženje ustanoviteljev startup, scaleup podjetij z uspešnimi podjetniki in mentorji 

Lokacija

Ngon, Glavni trg 17b, 2000 Maribor 

Prijava 

Udeležba je brezplačna, prijava obvezna. 
 

 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Aktivnost se izvaja v okviru aktivnosti JR Start-up konzorcij, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!