OPIS DOGODKA


PODIM BOOST ZA SLOVENSKE STARTUPE

15 marec 2024, ob 23:00 /
 

Tovarna podjemov do 10 slovenskim startupom zagotavlja edinstven pospeševalniški program za izkoriščanje poslovnih priložnosti, ki jih ponuja mednarodni tehnološki dogodek Podim 2024.
 

Zgrabi edinstveno priložnost in povečaj možnost za uspeh

Podim conference je eden najboljših tehnoloških startup dogodkov v Evropi in je vstopnica do mednarodnih investitorjev, predstavnikov že uveljavljenih podjetij in svetovno uveljavljenih strokovnjakov, ki pridejo na Podim kot mentorji.

Letos prvič, Tovarna Podjemov ponuja EKSKLUZIVNI PROGRAM, ki bo do 10 slovenskim startupom omogočil brezplačno prav vse kar ponuja PODIM - z osebno asistenco ekipe.
 

Kaj ti ponujamo?

  • 20 urni program PRED konferenco, s katerim vas bomo pripravili, da boste oddali prepričljivo prijavo na konferenco ter izbrusili svoj startup pitch, da boste povedali to, kar investitorji želijo slišati.
  • Vstopnico za Podim, ki vam zagotavlja dostop do 50+ mednarodnih mentorjev, 150+ mednarodnih investitorjev, 250+ predstavnikov podjetij, stojnico na Podim Marketplace ter sodelovanje na Podim Pitching Competition. Več o Podimu preveri TUKAJ.
  • 30 urni follow-up program PO konferenci, s katerimi ti bomo zagotovili, da boš v celoti izkoristil na konferenci pridobljene kontakte, neprecenljive povratne informacije ter nova znanja in veščine. 


Iskanje investicij in sklepanje poslov še nikoli ni bilo tako enostavno

Pridružite se 150+ startupom iz CEE regije, ki se bodo predstavili na Podimu. Rezervirajte neomejeno število 1:1 sestankov in mentorskih srečanj. Uživajte v atraktivnem programu na odru in navdušite s svojim odličnim pitchem na Podim pitching tekmovanju, kjer si boste zagotovili dodatno prepoznavnost.

Podim ni zgolj priložnost – je pot do uspeha vašega startupa.

Program

Marec, april 2024

  • 3 skupinske delavnice za pripravo vašega pitcha za do 10 izbranih podjetij, 
  • do 20 ur individualne mentorske podpore za pripravo vrhunske prredstavitve za Podim Startup katalog ter vsebinsko in oblikovno pripravo prepričljive prezentacije in pitcha,
  • trening pitcha pred domačim in mednarodnim investitorjem z namenom feedbacka. 

Maj 2024

  • 7. maj Podim online Demo dan. Prvič boste dobili priložnost, da se predstaviti mednarodnim investitorjem in predstavnikom podjetij (opcijsko). 
  • 13.5. - 15.5. Podim se bo zgodil v Mariboru. Uživali boste v 1:1 sestankih, programu in vseh mreženjskih dogodkih za udeležence. Brez izjeme. 

Junij 2024 do december 2024 

  • do 30 ur individualne mentorske podpore ekipe Tovarne podjemov in zunanjih ekspertov (domačih in mednarodnih), ki je namenjena podpori pri navezovanju stikov z mednarodnimi investitorji in potencialnimi partnerji Podim-a ter drugim oblikam podpore, ki jo potrebujete za vašo rast in razvoj (pravna, marketinška, vstop na tuje trge,...)


Kdo lahko sodeluje?

Startup in scaleup podjetja s predano ekipo, z inovativnim produktom/storitvijo in globalnim tržnim potencialom, ki so registrirana v Sloveniji ter v letu 2024 ne bodo starejša kot 5 let. 

Potencialni podjetnik z ekipo, ki razvija inovativni tehnološki produkt/storitev z globalnim tržnim potencialom in željo po izgradnji globalnega podjetja ter načrtuje ustanovitev podjetja in vstop na trg v letu 2024. 


Pogoji za sodelovanje

K prijavi vabimo vse, ki ste ali ste pripravljeni postati član Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja UM in sprejeti individualno mentorsko podporo ekipe Tovarne podjemov in Podim ekipe ter zunanjih ekspertov pri razvoju in rasti vašega startupa. Naša pomoč je za vas brezplačna, saj svoje programe financiramo iz različnih virov. Prednost pri izbiri bodo imele več članske ekipe z višjo stopnjo razvitosti produkta. Od izbranih kandidatov pričakujemo transparentnost, visoko stopnjo motivacije in zavezo za delo, s čimer si boste povečali možnosti za uspeh in dosego vašega cilja, to je pridobivanje investicije oziroma novih poslovnih partnerstev na Podim 2024 in po njem. Pogoj je tudi pravočasna oddana kakovostna prijava na Podim konferenco (do 15.3.2024), ter, da je vaš startup sprejet v Podim Startup katalog.


Rok za prijavo 

Prijave zbiramo do 15.3. 2024 do 23:00 ure. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali do 10 kandidatov, ki bodo ustrezali pogojem in bodo deležni ekskluzivnega zgoraj predstavljenega programa udeležbe na PODIM 2024.
 

PRIJAVA

O Tovarni podjemov 

Tovarna podjemov je podjetniški inkubator Univerze v Mariboru, ki že 20 let pomaga podjetnikom pri razvoju inovativnih podjetniških idej in njihovi nadaljnji rasti. Smo tudi organizator ugledne mednarodne podjetniške konference PODIM, kjer se vsako leto zbere več kot 1000 udeležencev iz vrst startup podjetij, investitorjev in mednarodnih govorcev. Smo nosilec platforme Start:up Slovenija in pomemben člen mreže Startup Europe Network.

Vabimo te, da se nam pridružiš, izkoristiš priložnosti in sinergijske učinke, ki ti jih ponuja naša skupnost, ter postaneš njen pomemben člen. Skupaj zmoremo več!


Drugi o nas

Sergej Prosen, Dedisol in Biometrika

Od začetka naše poti je Tovarna podjemov ključni partner v našem razvoju. Nudila nam je mentorstvo in dostop do mreže ekspertov, ki so nas usmerjali pri premagovanju izzivov. Njihova podpora in priporočila na dogodku Podim so nam odprla vrata do novih poslovnih priložnosti, kar je bilo neprecenljivo za naš uspeh.

Lukas Krcil, Hedepy zmagovalec Podim pitching competition 2024 

Hedepy, je pravkar prejel impresivnih 3.85M EUR investicij! Kot je povedal Lukas je Podim pri tem igral ključno vlogo, saj so se jim po udeležbi na Podimu in zmagi odprla številna vrata investitorjev, prav tako pa se je povečala stopnja zaupanja v njihov startup. Ko smo Lukasa vprašali, zakaj bi se startapi morali udeležiti Podima, je poudaril, da je Podim eden izmed vodilnih startup dogodkov v Evropi, kakovost njegovih predavanj in sodelujočih investitorjev pa je na vrhunskem nivoju. 

Jani Kaukler 4thVision, vključen v programe Tovarne podjemov od leta 2022

Dva elementa mlademu podjetju kot je naša na začetku najbolj primanjkujeta: izkušnje in mreža povezav. Ekipa Tovarne je skozi svoje programe zagotovila oboje. Z neprecenljivim nasveti izkušene ekipe so nam skrajšali marsikatero pot, ter prihranili številne poslovne “modrice”. Z dogodki kot so Podim pa nam odprli vrata na mednarodno prizorišče, do katerega nismo imeli dostopa. Res neprecenljivo!

Žiga Leskovšek, Feelrooty, slovenski startup, ki je dobil pravi boost z Podim 2023

Naša prodaja je maja lani doživela nepojasnjen skok. Ko smo z ekipo brskali po spletnih metrikah in iskali vzroke nenadnega “boosta”, smo ugotovili, da je porast prodaje povzročil kratek promo video, ki so ga na svojih kanalih objavili organizatorji Podim konference. Več kot 5000 všečkov, 50 komentarjev in 800 deljenj je bil naš lanski Podim boost.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!