OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Kaj loči vrhunsko blagovno znamko od povprečne?

3 oktober 2023, ob 18:00 / KID Kibla
 

Se strinjaš, da smo dandanes uporabniki zasuti z vse večjo količino različnih informacij? Ta poplava informacij in raznih impulzov in tudi šumov v svetu postavlja podjetja pred velik izziv - kako pritegniti pozornost tako potencialnih kot že obstoječih uporabnikov. In prav tukaj igra pomembno vlogo močna blagovna znamka, ki velja za eno od ključnih orodij za doseganje tega cilja. Blagovna znamka pa ne zajema le komunikacijskih elementov, temveč je tesno povezana tudi z uporabniško izkušnjo izdelka ali storitve, ki jo predstavlja. 
 
Na tokratnem Start:up Müsliju bosta z nami Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga pri podjetju Marles hiše, ki je v preteklosti med drugim skrbela tudi za produkte in blagovno znamko Elan. V debati se ji bo pridružila Amedea Derenda Mujezinović, izkušena načrtovalka uporabniške izkušnje in produktna vodja, ki ima med svojimi referencami navedena tehnološka podjetja kot so MESI, Kaldi, Krka, Zavarovalnica Triglav, Lowtware in druge. Skupaj bosta osvetlili bistvene elemente blagovne znamke, raziskali, kako se njihova pomembnost spreminja skozi čas, ter razpravljali o tem, kako uporabniška izkušnja oblikuje in krepi blagovno znamko.

Ne zamudi te izjemne priložnosti za pridobivanje novega znanja, ki lahko dvigne tvojo blagovno znamko na višjo raven.

 

PRIJAVA


 

Govorili bomo o naslednjih temah:

  • Kaj so bistveni elementi blagovne znamke?
  • Kako se pomembnost posameznih elementov spreminja skozi čas?
  • Kako uporabniška izkušnja vpliva / sooblikuje blagovno znamko?
  • Ali je odličen produkt dovolj, da se izgradi močno blagovna znamka?
  • Kaj so za startup podjetnike kritični elementi upravljanja blagovnih znamk?

Komu je dogodek namenjen?

"Dogodek je namenjen marketing managerjem, ki skrbijo za blagovne znamke, produktnim oblikovalcem, ki si želijo še bolje razumeti povezave med lastnostmi blagovnih znamk in produktov, ter vsem podjetnikom, ki si prizadevajo izgraditi močne in v svetu prepoznavne blagovne znamke.
 
 

Kdo je Melanja Korošec?  

Melanja Korošec je direktorica stratešekega marketinga pri podjetju Marles. Melanja dela na področju marketinga že več kot 18 let in trdno verjame v pomembnost blagovne znamke. S strateškim upravljanem in prepletanjem blagovne znamke, komunikacijskih aktivnosti ter izdelčnega portfelja uspešno razvija slovenske in tuje blagovne znamke v mednarodnem prostoru.  V svoji hitro razvijajoči se karieri je še pred svojim 35. letom prevzela mesto direktorice blagovne znamke Elan ter v tej vlogi prejela številne nagrade za inovativnost, znamčenje in oblikovanje, vključno s prestižno nagrado Red Dot Best of the Best.
 
Več o Melanji izveš tukaj

Kdo je Amedea Derenda Mujezinović? 

Amedea Derenda Mujezinović je izkušena načrtovalka uporabniške izkušnje in produktna vodja, ki trdno verjame, da je faza odkrivanja osnova za kvalitetne digitalne produkte. Več let je načrtovala medicinske aplikacije in zaledne sisteme v slovenskem start-up podjetju MESI, zadnja leta pa se posveča načrtovanju kompleksnih sistemov in poslovnih aplikacij. Je tudi soustanoviteljica zavoda ScreenSaverz School, kjer izobražujejo nove kadre na področju načrtovanja in oblikovanja digitalnih produktov. Sodeluje s podjetji Zavarovalnica Triglav, Krka, Kaldi, Loftware in drugimi. Kot izjemno aktivna članica slovenske UX skupnosti organizira in vodi slovensko izdajo Global Service Jams ter mesečni dogodek SD x UX Drinks.
 
Več o Amedei izveš tukaj
 
Pridružite se nam in spoznajte naše goste ter se z njimi povežite! 

Program

18:00 – 20:00 Startup Müsli: Kaj loči vrhunsko blagovno znamko od povprečne?

Lokacija

KID Kibla, Ulica Kneza Koclja 9, 2000 Maribor.
 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Anemari Pediček
Tovarna podjemov, Podjetniški inkubator UM
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!