OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Recept za zmago: obvladaj strah in sprejmi poraze

21 marec 2023, ob 18:00 / KID Kibla
 
Se strinjaš, da se ljudje bojimo neuspeha, zato se nam zdi bolje, da ničesar ne naredimo in nikakor ne stopimo iz svoje cone udobja? A to je lahko velika napaka. Po besedah podjetnika Joseja Antonia Moralesa je neuspeh gonilo napredka, saj se iz njega učimo. Ne smemo ga kaznovati, prej nasprotno, zanj si je treba čestitati - to, da sem propadel, pomeni, da sem poskusil. Sami moramo rešiti svoje težave, za kar je potreben pogum. Ko ugotoviš, da si pogumna oseba, lahko premagaš strah in neuspeh. 
 
Prav zato bo naš gost na Start:up Müsliju podjetnik in motivator Jose Antonio Morales, ki bo odkrito spregovoril o strahu ter njegovi vlogi v podjetništvu. Razkril nam bo, kako strah vpliva na posameznika in skupino ter se kaže v zavračanju sprememb na različne načine, kot so strah pred neuspehom, strah pred izražanjem, strah, da nismo dovolj dobri, pomanjkanje samozavesti ali celo lažni občutek prevelike samozavesti.

Jose nam bo v zanimivem pogovoru tudi predstavil koncept psihološkega strahu in metodologijo za preoblikovanje teh vzorcev kot strategijo za omogočanje bolj inovativnega in vključujočega okolja.
 
   

Govorili bomo o naslednjih temah

  • Kaj je strah?
  • Kako strah vpliva na nas, naše vedenje in kaj lahko naredimo?
  • Kako strah vpliva na našo sposobnost sprejemanja odločitev?
  • Kako odpraviti strah?
  • Kako strah vpliva na delo v timu?
  • Kako oblikovati organizacijsko kulture, ki temeljijo na svobodi?
  • In še več.

Kdo je Jose Antonio Morales?

Jose Antonio Morales je perujski podjetnik z večletnimi izkušenjami pri oblikovanju in izvajanju programov usposabljanja za podjetja, univerze, šole, podjetniške inkubatorje, pospeševalnike, socialna podjetja ter samostojne strokovnjake.

Na začetku svoje kariere se je ukvarjal predvsem s področjem informacijske tehnologije, kasneje pa se je osredotočil na družbene inovacije, podjetništvo in osebni razvoj. Jose je ustanovitelj Aurora Coworkinga, soustanovitelj ACN.coop in avtor knjige Fear Enough, "Deconstructing Fear and Understanding Failure."

Več informacij o njem najdeš tukaj.

Program

18:00 – 20:00 Startup Müsli: Recept za zmago: obvladaj strah in sprejmi poraze

 

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!