OPIS DOGODKA


Startup Müsli: Vodenje podjetja skozi različne cikle - tudi čez krizo

7 marec 2023, ob 18:00 / KID Kibla
 
Se strinjaš, da vsako podjetje v svojem življenjskem ciklu prehaja skozi različna obdobja – obdobja razvoja, rasti in uspehov ter obdobja krize in velikih strateških dilem? Ko se podjetje znajde v krizni situaciji, so lahko pristopi za reševanje “bolečin” različni.
 
Prav zato bomo z gosti na tokratnem Start:up Müsliju govorili o tem, kako voditi podjetje oziroma startup skozi različne cikle (tudi čez krizo) in krizne situacije spreobrniti v priložnosti za rast ter inovacije. Z nami bodo izkušeni in uspešni startup podjetniki, ki so začetno pot startupa že uspešno prehodili in ti bodo oboroženi z znanjem razkrili, kako prebroditi tudi najbolj boleče krizne čase.
 
   

Govorili bomo o naslednjih temah

  • Pomen strateškega načrtovanja in postavljanja ciljev v različnih gospodarskih ciklih.
  • Kako lahko podjetja uskladijo kratkoročno preživetje s strategijami dolgoročne rasti v gospodarsko negotovih časih.
  • Vloga učinkovitega komuniciranja in transparentnosti med gospodarskimi vzponi in padci.
  • Pomen upravljanja talentov in načrtovanja delovne sile med spreminjajočimi se gospodarskimi razmerami.
  • Kako lahko vodje izkoristijo tehnologijo in avtomatizacijo za optimizacijo poslovnih procesov ter zmanjšanje stroškov.
  • Vpliv motenj v dobavni verigi in strategije za obvladovanje tveganj med gospodarskimi krizami.
  • Pomen upravljanja odnosov s strankami in strategij zadrževanja kupcev med gospodarskimi recesijami.
  • Vloga inovacij in naložb v raziskave in razvoj pri spodbujanju rasti ter konkurenčnosti vodilnih podjetij med gospodarskimi okrevanji.
  • Pomen finančne analize in upravljanja tveganj.
  • Pomen gradnje odporne in agilne organizacijske kulture.

Kdo je Primož Zelenšek?

Primož Zelenšek je soustanovitelj in direktor podjetja Chipolo, ki je svojo zgodbo pričelo leta 2013 z uspešno Kickstarter kampanjo (zbrali so skoraj 300.000 dolarjev). Na trg so vstopili s pametnimi obeski za ključe, ki se preko bluetootha povežejo z moblnim telefonom, na katerem preko aplikacije spremljajo njegovo oddaljenost. Danes je njihov fokus na implementaciji bluetooth tehnologije v druge produkte in sisteme.
 
Primož je diplomant elektrotehnike na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in je svoje izkušnje pridobival kot vodja projektov pri Viapss-u ter leta 2011 kot soustanovitelj in direktor podjetja Nolie Apps, ki je zelo priljubljeno igro Activity Original prilagodilo v digitalno, tabličnim računalnikom prijazno obliko.
 
Danes velja za zelo ambicioznega in delu predanega podjetnika, ki vedno znova išče nove ideje in rešitve. Njegovo ambicioznost in zagnanost so zaznali številni. Med drugim mu je Združenje manager letos podelilo priznanje Mladi menedžer leta 2022.

Kdo je Denis Mancevič?

Doktor družboslovnih in humanističnih znanosti z MBA diplomo Denis Mancevič zase pravi, da bolj kot na uradne nazive stavi na kreativnost, fleksibilnost in zvedavost. Je manager z izkušnjami iz vodenja enega največjih poslovnih sistemov v regiji, ki ne verjame v zastarele organizacijske hierarhije in išče alternativne vodstvene modele, ki v ospredje postavljajo medosebne odnose, integriteto in integrirano komunikacijo.
 
Denis je med drugim tudi kolumnist, ki kot orodje uporablja širino znanj, izkušenj in zornih kotov. Je tudi nekdanji plavalec, ki se je prelevil v rekreativnega maratonca in strastni popotnik, ki poskuša številne interese združevati v smiselno celoto.

Program

18:00 – 20:00 Startup Müsli: Vodenje podjetja skozi različne cikle - tudi čez krizo

 

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa JR podporno okolje 2023, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!