OPIS DOGODKA


Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov in snovanje načrtov za leto 2023

22 december 2022, ob 11:00 / Tovarna podjemov
 
Pridi na mreženjski dogodek k nam na podjetniški inkubator Tovarna podjemov in spoznaj, kaj lahko pridobiš z delom v za startupe najbolj spodbudnem okolju. Na Tovarni smo tesno povezani z univerzo, državo, lokalnimi oblastmi, podjetji tako na domačem, kot tudi tujem parketu, strokovnjaki, investitorji in drugimi akterji startup ekosistema. Za mlada zagonska podjetja so taka povezovanja ključna in veseli bomo, če bomo lahko pomagali tudi tebi.

V inkubatorju se s startupi pripravljamo na različne razpise, podjetjem omogočamo svetovanje na področju oblikovanja poslovnega modela, določanja ciljne publike, prodaje, marketinga, financ, rešujemo pravne izzive… Pri nas boste na pravem mestu, če vam je pomembno, da ste hitro obveščeni o najbolj relevantnih informacijah za vas.

Predstavili vam bomo programe in projekte, ki jih bomo za vas izvajali v letu 2023 in vam ponudili priložnost, da se vključite v aktivnosti.

Zakaj se udeležiti?

  • Priložnost učenja od kolegov - izmenjevanja izkušenj, kontaktov.
  • Priložnost tkanja novih poslovnih povezav - pridobi nove poslovne partnerje ali zaposlene.
  • Priložnost za razvoj novih idej in produktov - več glav več ve in včasih lahko en pogovor pomembno spremeni smer razvoja produkta, storitve, poslovanja.
  • Priložnost, da postaneš del hitro rastoče mariborske startup skupnosti - obdaj se z enako mislečimi ljudmi, ki te bodo pri podjetniških podvigih močno podprli.

Program

11:00 – 12:30  Mreženje inkubirancev Tovarne podjemov in snovanje načrtov za leto 2023

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor, 1. nadstropje

Prijava 

Prijaviš se na info@startupmaribor.si

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!