OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Vodenje in strateško kadrovanje

18 oktober 2022, ob 19:00 / KID Kibla
 
Pridi na Start:up Musli, kjer bomo s strokovnjaki govorili o vodenju in sodobnem strateškem kadrovanju. Se sprašuješ zakaj nekateri timi delujejo složno, kljub različnim pogledom na določeno stvar, v drugih pa neprestano prihaja do glasnega nestrinjanja, katerega posledica je neusklajeno poslovanje, stres ob prihodu v službo in pogostejše pojavljanje napak?
 
 
Na trg dela vstopajo generacije, ki dnevno iščejo izzive in boljše ponudbe, kar je težava številnih podjetij v Sloveniji in tujini. Zadnji trendi kažejo, da kadri zelo hitro zapuščajo podjetja (celo prej kot v dveh letih), kar za podjetja predstavlja strošek, prav tako pa spreminja dinamiko v timu.  
 
Kako voditi zaposlene in kako strateško kadrovati, da bodo timi uigrani, da ne bo fluktuacije kadrov, in kako skrbeti za razvoj zaposlenih s ciljem dolgoročne uspešnosti podjetja izveš, če se nam pridružiš.

O čem se bomo pogovarjali?   

 • Kaj je strateško kadrovanje in kako se ga lotiti?
 • Kako izbrati pravega sodelavca?
 • Kako privlačiti in zadržati talentirane kadre?
 • Kako spremljati stanje motivacije, zadovoljstva in predanosti podjetju?
 • Kako zaznati, kdaj je oseba na točki, ko bo odšla?
 • Zakaj nekatere ekipe sodelujejo in druge ne?
 • Kako voditi milenijce in praktični nasveti za vodenje te generacije?
 • Kakšno delovno okolje pritegne in zadrži vrhunski talent ter ohranja izjemno stopnjo motivacije zaposlenih?
 • Tipi zaposlenih, ki jih je bolje odpustiti!
 • Kdo je dober vodja?
 • Kako komunicirati in kako voditi različne tipe sodelavcev?
 • Kako lahko s poznavanjem 4 tipov osebnosti izboljšamo vodenje?

Komu je dogodek namenjen?

Vsem, ki ste na lovu za novimi talenti, kot tudi tistim, ki iščete nove karierne priložnosti, tistim ki verjamete, da je stari HRM »pase«, in tistim, ki se želite razlikovati od drugih delodajalcev.
 

Kdo je Luka Pregelj?

Luka Pregelj je direktor in ustanovitelj podjetja Cirriosoft, ki se ukvarja z razvojem spletne platforme za reševanje HRM izzivov Quantifly. Preko njihovega "cloud-based" orodja - Quantifly so odločitve in spremembe podjetij, vezane na HRM, uvedene na podlagi statistično oprijemljivih podatkov namesto občutkov, čustev in mnenj. Luka, ki je po izobrazbi pravnik je svoje izkušnje nabiral v različnih podjetjih kot so CAMAC Space, Briefd.io, TAIA Translations, CMS Reich-Rohrwig Hainz Slovenia in Imusify.

Kdo je Anja Žibert?  

Anja Žibert je ustanoviteljica podjetja Free Spirit Human Capital in svetovalka za razvoj kadrov ter rekrutiranje, ki ima POPOLNOMA drugačno vizijo, kako bi management kadrov moral izgledati. Namesto v management človeških virov verjame v človeške odnose, pravi, da so CV-ji preteklost, in zaposluje na podlagi »energijskega ujemanja«.

Kdo je Eva Esih?  

Eva  je soustanoviteljica programske rešitve za strateško kadrovanje PsyBit, ki je v lanskem letu zmagala na tekmovanju Social Impact Award (SIA). Po izobrazbi psihologinja, s PsyBitom je pomagala izboljšati procese kadrovanja in managementa talentov že številnim podjetjem. Je prejemnica mednarodne štipendije DWARFS and Giants.

Program

19:00 – 20:30 Vodenje in strateško kadrovanje

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!