OPIS DOGODKA


Osnove montaže kratkih kompleksnejših videev v aplikaciji CapCut

30 september 2022, ob 15:00 /Tovarna podjemov
 
Želiš za svojo blagovno znamko ustvarjati zahtevnejše kreativne videe na TikToku s pomočjo aplikacije CapCut?

Pridruži se nam na delavnici, postani TikTok kreator in ustvarjaj. Naše druženje bo praktično, konkretno, poučno in zabavno.
 

Kaj te bomo na delavnici naučili?

Kako urediti in nadgraditi videe v aplikaciji CapCut, ki ponuja mnogo brezplačnih možnosti. Po delavnici boste udeleženci zagotovo pripravljeni, da ustvarite svoj prvi (nadpovprečen) video.

Kaj potrebuješ?

Naloženo aplikacijo CapCut.

Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki se želijo naučiti osnov montaže na telefonu, si želijo svoje znanje pri kreiranju videev ponesti na višji nivo in imajo željo v bodoče ustvarjati več video vsebin za socialna omrežja.

Program

15:00 – 18:00 Osnove montaže kratkih kompleksnejših videev v aplikaciji CapCut

 

Kdo je Sandra Auer?

Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo, z več kot 16-letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in navdušena uporabnica aplikacije TikTok, kjer ima trenutno več kot 18.000 sledilcev.

Njena največja strast v življenju je širiti znanje, na mnoge različne načine, o tem, kako živeti izpopolnjeno, srečno, ustvarjalno in avtentično življenje. Verjame, da se ljudje največ naučimo ne od tistih, ki nas samo učijo, ampak od tistih, ki nas hkrati še inspirirajo.

Aplikacijo TikTok opisuje kot enkratno platformo, kjer kreativno ustvarjanje za uporabnike, resnično več ne pozna meja. Doda še, da lahko vsak z željo po kreativnem izražanju in z malo dodatnega znanja, postane TikTok »zvezda«.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

Ne spreglej!

Če želiš postati »TikTok Pro« in samostojno ustvarjati na TikToku ne spreglej še dveh popolnoma praktičnih delavnic:

Triki in nasveti za uspešno delovanje na TikToku s primeri – 27.09.
 


Spoznajmo vse elemente TikToka, vse možnosti montaže in ustvarjajmo – 29.09.
 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.



Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!