OPIS DOGODKA


Učinkovito vodenje projekta Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2 2022) ter uspešno poročanje o izvedenih aktivnostih

4 avgust 2022, ob 13:00 /Tovarna podjemov
 
Ste letos spomladi dobili 54.000 evrov na razpisu P2 in vas zanima, kako uspešno voditi projekt do konca? Prijavite se na delavnico, kjer boste izvedeli, kako učinkovito planirati in spremljati načrtovane aktivnosti, da bodo projekti realizirani po zastavljenih ciljih. Seznanili vas bomo s sistemom za poročanje eMa, ter vas vodili čez postopek oddaje prvega poročila. Opozorili vas bomo na tipične napake, ki jih naredijo podjetniki pri poročanju, s čimer se boste izognili morebitnim dopolnitvam in tako prihranili dragocen čas za realizacijo vašega projekta.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem startup podjetnikom ter prejemnikom spodbude P2 v letu 2022.
 

Program

13:00 – 16:00 Učinkovito vodenje projekta Spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2 2022) ter uspešno poročanje o izvedenih aktivnostih  
 

Prijava

Svoje mesto na delavnici si zagotovite s prijavo na natasa.rus@tovarnapodjemov.org. Za prijavo nam posredujte naslednje podatke: ime, priimek, email in telefon.
 
Dogodek je brezplačen, prijave so obvezne.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Kdo je Simona Horvat?

Simona je direktorica in lastnica podjetja Evident d.o.o., ki že vrsto let uspešno svetuje na področju računovodstva in davkov. Prav tako je habilitirana v naziv gostujoče strokovnjakinje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer izvaja predavanja pri predmetu Računalniško podprto knjigovodenje. Med naročniki Simone so mnoga startup podjetja, zato ima veliko neposrednih izkušenj z izzivi finančnega in davčnega poslovanja v zgodnji fazi.

Kdo je Urban Lapajne?

Urban Lapajne je projektni vodja in svetovalec na Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru. Več kot 10 let kot predavatelj in svetovalec sodeluje v slovenski startup skupnosti. Glavnina njegovega dela obsega vodenje različnih programov, tekmovanj, pred-selekcijskih postopkov in svetovanje podjetniškim skupinam ter podjetjem v zgodnjih fazah.
 

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!