OPIS DOGODKA


Dan odprtih vrat Tovarne podjemov: Razvijamo ekosistem in pospešujemo rast startup podjetij

15 junij 2022, ob 11:00 /Tovarna podjemov
 
Maribor je okolje, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispeva tudi podjetniški inkubator Univerze v Mariboru - Tovarna podjemov. Spodbujamo inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagamo startupom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.
Izvajamo različne programe v 3 fazah razvoja podjetij:
  • Pomoč pri razvoju podjetniške ideje za podjetniške skupine
  • Vstop na trg in podpora na različnih ravneh organizacije podjetja za startup podjetja
  • Podpora pri hitri rasti za scaleup podjetja
Na dogodku bomo predstavili programe, ki jih izvajamo za zgoraj naveden ciljne skupine in možnosti in pogoje priključitve v posamezni program.
 

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen posameznikom s podjetniško idejo, startup podjetjem in scaleup podjetjem, ki iščejo pomoč pri razvoju posla in globalni rasti.

Program

11:00 – 12:30 Značilnosti podjetij v posamezni fazi razvoja in predstavitev podpornih programov za startup podjetja Tovarne podjemov.

Kdo je Matej Rus?

Matej je "glava" ekipe Tovarne podjemov, tako in drugače. Postavlja izzive, pričakuje rešitve. Zastavlja vprašanja in želi jasne odgovore. Neposredno pove, kar misli. In misli veliko. Razmišlja. Zato je generator inovativnih idej z jasno vizijo, kakšen ekosistem ponuja najboljše pogoje za preboj idej, ki rešujejo bolečine družbe v podjetništvo.
Je visokošolski predavatelj za podjetništvo. Svoje moči usmerja v pedagoško in raziskovalno kariero, ki jo je začel leta 1996 na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru, ter v svetovalno dejavnost v podjetniški praksi, kjer svetuje podjetnikov pri gradnji startup podjetij ter uveljavljenim podjetjem pri spodbujanju inovacijske dejavnosti.
 
Leta 2001 je soustanovil univerzitetni inkubator Tovarna podjemov, ki je eden ključnih elementov podpornega okolja za podjetništvo in mehanizem za prenos novosti z raziskovalnih inštitutov. Kot direktor Tovarne podjemov uresničuje začrtano vizijo danes zelo uspešno delujočega podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru. Tovarna podjemov pa ni samo univerzitetni inkubator temveč tudi nosilec nacionalne platforme Start:up Slovenija ter mednarodne konference PODIM. Je tudi ekspert evropskega Startup Monitor Tracker-ja ter ambasador Startup Europe za Slovenijo.

Ena na ena mentorska pomoč

Želiš, da ti pomagamo pri razvoju poslovne ideje? Na dogodku ti bodo na voljo svetovalci, s katerimi boš lahko preveril_a ali te lahko vključimo v katerega izmed aktivnih programov.

Svetovanje bodo izvajali:

Splošni pogoji prijave 

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. 

Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne odjaviš, ti zaračunamo stroške v višini 20 EUR.
 
Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!