OPIS DOGODKA


Moč poslovnega nastopa, v živo in on-line

25 april 2022, ob 16:30 /Online
 
Delavnica za vse, ki želite končno obvladati svojo tremo in uspešno poslovno nastopati pred različno velikimi skupinami ljudmi.
 
Imate tudi vi težave, ko je treba nastopiti pred poslovnimi partnerji, zaposlenimi, sodelavci, strankami, udeleženci predavanja, seminarja, delavnice, celo on-line ...?
 
Želite obvladati veščine nastopanja, poznati načine premagovanja treme in dobre priprave na nastop?
 
Prijavite se na delavnico z Anito Mlakar, kjer boste osvojili prav to znanje: kako suvereno in prepričljivo komunicirati, na kaj morate paziti pri nastopu, kako se nanj pripraviti in obvladovati tremo. Poglobili se bomo tudi v vsebino poslovnega nastopa in pregledali osnove priprave dobrega teksta ter dobre prezentacije.

Zakaj se udeležiti?

Naučili se boste:
  • kako pripraviti dober poslovni nastop,
  • katera sredstva prepričevanja uporabiti,
  • zakaj pripovedovati zgodbe,
  • pravila nastopanja,
  • skrivnosti dobrega govorca,
  • kako nagovoriti vse tipe poslušalcev,
  • kako obvladati strah in tremo,
  • strategije dobre prezentacije,
  • na kaj pazimo pri on-line nastopu in kako se naj pripraviti.
Skozi praktično vajo nastopa bomo skupaj ugotavljali, kje so vaše prednosti in morebitne slabosti ter kako izboljšati vaš nastop.

Program

25.04.2022, 16:30 - 18:00: Moč poslovnega nastopa, v živo in on-line

Kdo je Anita Mlakar?

Anita Mlakar pravi, da svoje zgodbe ne bi menjala za nič na svetu, kajti prav prehojena pot ji je pomagala, da lahko danes bolje služi ljudem. Je predavateljica in svetovalka za odnose z javnostmi ter javnega nastopanja. Je odgovorna urednica revije Destinacija, avtorica člankov na temo odnosov in komunikacije z javnostmi in moderatorka javnih prireditev.

Ima dvajsetletne izkušnje v novinarskih in uredniških vodah na televiziji, na radiu in v tiskanih medijih. In prav kot urednica je začela razmišljati, kje so največje pomankljivosti in napake v komunikaciji PR-ovcev, ko želijo pritegniti pozornost medijev. Danes govori in širi znanje o celotnem mozaiku odnosov z javnostmi in dokazuje, da je PR veliko več kot le odnos z mediji. Predvsem pa uživa v vlogi mame, obožuje šport, dobre prijateljske debate in verjame v srčen odnos do ljudi in živali.

Prijava

Za prijavo na dogodek piši na info@tovarnapodjemov.org

Lokacija

Online! Na dan dogodka boste na svoj email naslov prejeli Zoom povezavo. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega dostop do Zoom učilnice ne bo mogoč.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!