OPIS DOGODKA


POPRI – kako do zmage? Pogovor z zmagovalcema Rebeko Udvanc in Ožbejem Golobom

9 februar 2022, ob 18:00 /Online
 
Poznaš uspešno podjetniško zgodbo dijaka ali študenta, ki mu je uspelo uresničiti poslovno idejo?

Z vami bomo delili dve uspešni podjetniški zgodbi, ki sta lahko inspiracija mnogim mladim, ki razmišljate o svoji podjetniški poti in prijavi na tekmovanje Popri.

Pogovarjali se bomo z Rebeko Udvanc, ki se je z idejo Medeni dotik Č’bela že v srednji šoli udeležila tekmovanja podjetniških idej Popri in zmagala, drugo mesto pa dosegla na Mednarodnem tekmovanju Genius Olympiad v New Yorku. Z navdušenjem bomo prisluhnili njeni zgodbi od ideje do uresničitve ustanovitve podjetja, spletne trgovine in blagovne znamke Beesmetic.

Rebeka Udvanc: »Tekmovanje Popri je bila zame prelomna točka, ki mi je vlila upanje v podjetniško idejo in v moje sposobnosti, da iz nje ustvarim pravo podjetje. Dobila sem izkušnjo razvoja ideje, izdelave poslovnega načrta, javnega nastopanja in načina podjetniškega razmišljanja, vse to pa mi je koristilo tudi naprej v življenju.«

Ožbej Golob je predstavnik ekipe študentov in mladih do 29. leta, ki so na tekmovanju Popri navdušili z mobilno aplikacijo za iskanje osebnih in izvirnih daril Gift buddy, in dosegli 2. mesto. Ožbej in ekipa so se na tekmovanje Popri prijavili z namenom, da dodatno razvijejo svojo poslovno idejo in pridobijo nove veščine s področja podjetništva. Z nami bo delil izkušnje, ki so jih kot ekipa pridobili tekom razvoja ideje, kako je potekalo delo z mentorji ter ekspertnimi strokovnjaki ter kako ekipa danes nadaljuje svojo poslovno pot.

Ožbej Golob: »Na tekmovanje POPRI smo se prijavili z namenom, da dodatno razvijemo svojo poslovno idejo in pridobimo nove veščine s področja podjetništva. V sklopu tekmovanja so nam pri razvoju ideje pomagali strokovnjaki s področja, dobili pa smo tudi povratno informacijo o ideji s strani strokovne komisije. Nad potekom in izvedbo tekmovanja smo bili zelo zadovoljni.«
Dandanes so podjetja v nenehni bitki za konkurenčnost, za kar potrebujejo tisto stvar, ki jih bo ločila od tekmecev. Ta ključna stvar, ni več samo dobra marketinška strategija, odlična organizacija ali tehnološki značaj, temveč so talentirani zaposleni.  
 
 

Lokacija

Dogodek bo potekal online, v sredo, 9.2.2022 ob 18.uri. Obvezne so PRIJAVE!!

Še zbiraš pogum, da bi se prijavil na tekmovanje POPRI?

POPRI je nacionalno tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo med mladimi. Kot posameznik ali ekipa lahko sodelujejo osnovnošolci zadnje triade, dijaki in študenti, ki še nimajo svojega podjetja. Uvrstitev v finale in na prva tri mesta prinese ekipi bogate denarne nagrade, prav tako pridobiš točke za Zoisovo štipendijo, ogromno znanja ter izkušenj javnega nastopanja. Letošnji nagradni sklad znaša 30.000 eur.

Organizator

Organizator dogodka je SAŠA inkubator.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Start:up Maribor
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!