OPIS DOGODKA


SEO optimizacija za rast prodaje

3 februar 2022, ob 12:00 /Online
 
Če želiš, da se tvoja spletna stran pojavi med prvimi pozicijami na Googlu, potem se moraš poglobiti v SEO – search engine optimization. Bolj si na vrhu, bolj ti uporabniki zaupajo, predvsem pa več klikajo na povezavo do tvoje spletne strani.

A dobra optimizacija spletne strani ni mačji kašelj. Razumeti moraš, kako deluje Googlov pajek (avtomatiziran iskalnik, ki poišče strani na spletu in jih indeksira, preverja povezave,…), da lahko čim bolje napišeš META NASLOV, META OPIS, uporabiš prave KLJUČNE BESEDE ter kvalitetno izvedeš on-site ter off-site optimizacijo.

Prijavi se v praktični program z enim izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji, Petrom Mesarcem. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let, analitiko najrazličnejših spletnih strani je že odpiral na precej različnih pozicijah: kot naročnik, lastnik podjetja in kot agencija.

Program bo razdeljen na tri 3-urne delavnice, ki bodo obsegale teoretični in praktični del (Peter vse razlaga skozi primere), na koncu vsakega srečanja ti bo dal DOMAČO NALOGO in ob naslednjem snidenju preveril tvojo uspešnost. Delali boste torej konkretno na svoji spletni strani in jo po korakih optimizirali.  


Analiza ključnih besed in on-site optimizacija - Pogledali boste vaše analize ključnih besed oziroma spoznali, kako jih pripraviti in uporabiti za optimizacijo vaših najpomembnejših obstoječih strani.

Skupina A: 12.01.2022, 13:00 - 16:00
Skupina B: 14.01.2022, 12:00 - 15:00


Priprava novih vsebin in tehnična optimizacija - Kako najdeš nove ključne besede za tematike, ki jih še nimaš na spletni strani in hitri nasveti, kako bolje sprogramirati svojo spletno stran.

Skupina A: 19.01.2022, 14:00 - 17:00
Skupina B: 21.01.2022, 12:00 - 15:00


Povratne povezave in analitika - Kako meriti uspešnost in dobiti dobre povratne povezave.

Skupina A: 26.01.2022, 13:00 - 16:00
Skupina B: 03.02.2022, 12:00 - 15:00*

*prestavljeno iz 28.01.2022 na 03.02.2022

Pogoji za sodelovanje

S prijavo v program se zavezuješ k udeležbi vseh treh delavnic. Udeležba samo na posamezni delavnici ni možna.

Maksimalno število udeležencev je 5 podjetij (lahko sta prisotna več kot en član tima, a delamo le na 5 spletnih straneh).

Prijave zbiramo do 5. januarja 2022. Odločitev o izboru udeležencev sporočimo 7. januarja.

Prednost pri izboru imajo inkubirana podjetja Tovarne podjemov in inovativna startup ter scaleup podjetja. Še nisi naš član? Klikni na spodnji gumb in izpolni prijavni obrazec.
 

Kdo je Peter Mesarec?

Peter je eden izmed najbolj uveljavljenih strokovnjakov za spletni marketing v Sloveniji, predavatelj na številnih dogodkih po Sloveniji in v tujini ter avtor več knjig na temo spletnega marketinga. V preteklosti je opravljal vlogo vodje SEO oddelka na Red Orbitu, delal na Malih junakih, danes deluje kot marketinški svetovalec. Trenutno svetuje slovenskim in tujim podjetjem, takšnim s 1.000 € prihodki na mesec in takšnim s 30.000 € prihodkov na dan. Pri svojem delu največjo pozornost posveča SEO optimizaciji za iskalnike in vsebinskemu marketingu. S spletnim marketingom se ukvarja že več kot 15 let. Vodil je že številne oglaševalske kampanje, pripravljal strategije in jih izvajal. Če se želiš z njim povezati, ga obišči na seos.si.

Splošni pogoji prijave

Program je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se snema. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Posnetki in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Posnetki se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek se strinjate z zgornjimi pogoji.
 

Lokacija

Online! Na dan dogodka boste na svoj email prejeli Zoom povezavo. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega dostop do Zoom učilnice dogodka ne bo mogoč.


 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!