OPIS DOGODKA


Uvod v prodajo na Etsy

11 januar 2022, ob 14:00 /Online
 
Etsy je spletna platforma, ki omogoča umetnikom, obrtnikom in ustvarjalcem prodajo svojih ročno izdelanih, unikatnih kosov oblačil, nakita, dekorja za dom, umetniških izdelkov, igrač in še mnogo več. Trenutno je na njej aktivnih več kot 1,5 milijona uporabnikov, ki svoje izdelke prodajajo več kot 21,7 milijonom aktivnim kupcem.

Je Etsy tudi zate?

Pridi na delavnico in s pomočjo informacij, s katerimi bo postregla predavateljica Anita Česnik Mažgon, sprejmi odločitev, ali je Etsy primerna pot zate. Da bo odločitev še lažja, bo predstavila tudi Amazon Handmade, Ebay ter druge kanale za spletno prodajo tovrstnih izdelkov.  

 

Kaj te bomo naučili?

Naučili te bomo:
  • kako preko spleta prodajati svoje izdelke,
  • po katerih kanalih lahko prodajaš svoje kreativne izdelke in kako se kanali med seboj razlikujejo (Amazon Handmade, Ebay, Society 6, lastna spletna trgovina, …),
  • kaj je Etsy,
  • za koga je platforma Etsy primerna,
  • kakšni so stroški prodaje na Etsyj-u,
  • kaj potrebuješ za prodajo na Etsy-ju,
  • kako postaviti ceno izdelku,
  • kako pošiljati izdelke.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite preveriti, ali je platforma Etsy primerna za prodajo vaših izdelkov. Za vse, ki boste prepoznali svojo priložnost na Etsy-ju, bomo v nadaljevanju izvedli program 3 delavnic.  Na njih te bomo opremili s praktičnim znanjem za vzpostavitev Etsy trgovine. Prijava v program bo možna po tej delavnici.

Program

14:00 - 15.30 Uvod v prodajo na Etsy
 

Kdo je Anita Česnik Mažgon?

Anita je lastnica in ustanoviteljica blagovne znamke »All Little Rockstars«, ki jo je kot »hobi podjetje« ustanovila leta 2012 z odprtjem prve spletne trgovine na platformi Etsy. Od leta 2018 je v podjetju tudi zaposlena. Leta 2015 je v Novi Gorici ponovno na test postavila svojo inovativnost in se udeležila Start up vikenda. S svojim inovativnim predlogom, kvačkano zibelko »Feather nest«, je na koncu zmagala.

Poleg prodaje na Etsy-ju  že od leta 2017 predava »Osnove prodaje na Etsy-ju« in izvaja delavnice »Etsy SEO« širom Slovenije. Številnim ustvarjalcem je že pomagala do odprtja ali izboljšanja svoje trgovine na Etsy-ju. Je tudi ustanoviteljica in administratorka Facebook skupine »Slovenski Etsy podjetniki«, ki šteje preko 4000 članov.

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se snema. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Posnetki in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Posnetki se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji. 

Lokacija

Dogodek bo izveden v online obliki, preko Zooma. Povezavo do njega prejmeš na dan dogodka na svoj e-mail naslov. POMEMBNO! Pred udeležbo dogodka si obvezno naloži zadnjo verzijo Zooma in na njem ustvari račun. Brez tega ne boš mogel/la dostopati do Zoom učilnice dogodka.


Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!