OPIS DOGODKA


Delavnica: Načrtovanje in priprava finančnega plana

19 september 2017, ob 16:00 /Tovarna podjemov
 
Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate nove produkte/storitve in se prijavljate na razpise Slovenskega podjetniškega sklada,  v kratkem se pričakuje tudi najava razpisa P2R, ki je spodbuda za zagon podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo.  

Kaj bomo počeli:

  • Lotili se bomo finančnega dela razpisa. Soočili se bomo z  veliko sliko enoletnega plana prioritet in ključnih ciljev ter v luči tega izdelave finančnega načrta.
  • Predstavili ključne kategorije iz bilanc, ki so del finančne prijave na razpise.  
  • Pregled razpisne dokumentacije s poudarkom na kriterijih razpisov.  
  • Predavateljica bo na voljo tudi za individualna svetovanja. 

Zakaj se udeležiti?

Verjamemo, da mnogo produktov, ki bi lahko uspeli na trgu, pri prijavi na razpise ne uspe, ker se podjetniki načrtovanja lotijo v zadnjem hipu, kar posledično vodi do tega, da ne razdelajo ključnih elementov poslovnega modela in površno ter nerealno sestavijo finančni plan. Ker pa je pridobitev razpisnih sredstev delna zmaga, smo pripravili zate še delavnico prodajanja, da boš lahko vsakodnevno proslavljal prodajne zmage. Za delavnico bo sledila ločena prijava. 

Program:

15:45 – 16:00    Registracija
 
16:00 – 18:00    Načrtovanje in priprava finančnega plana (mag. Simona Horvat, Evident d.o.o.)
 
18:00 – 20:00    Individualna svetovanja (mag. Simona Horvat, Evident d.o.o., Jure Verhovnik, Simon
                            Sovič, Nataša Rus, Tovarna podjemov)

Subvencija P2R

Slovenski podjetniški sklad v razpisu P2R podjetjem zagotavlja do 40.000 € zagonske spodbude za zagon podjetjij v problemskih regijah z visoko brezposelnostjo. Gre za nepovratna sredstva, ki se podjetniku na transakcijski račun nakazujejo v dveh tranšah po potrjenem poročilu o porabi upravičenih stroškov. Več o razpisu tukaj.

Kdo je Simona Horvat?

Simona je direktorica in lastnica podjetja Evident d.o.o., ki že vrsto let uspešno svetuje na področju računovodstva in davkov. Prav tako je habilitirana v naziv gostujoče strokovnjakinje na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, kjer izvaja predavanja pri predmetu Računalniško podprto knjigovodenje. Med naročniki Simone so mnoga startup podjetja, zato ima veliko neposrednih izkušenj z izzivi finančnega in davčnega poslovanja v zgodnji fazi.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!