OPIS DOGODKA


Delavnica: Kako pripraviti pitch, ki prepriča

28 marec 2017, ob 12:00 /Hotel Habakuk
 

Pripravite vaš sanjski pitch

Takoj dobite povratne informacije in nasvete iz prve roke

Izognite se pastem, ki jih je Matej videl v stotinah predstavitev

Zakaj sodelovati?

Pripravite se in pitchajte Mateju

Poznate tisti strašljiv občutek, tik preden pitchate pred širšim občinstvom?  Kaj pa pred potencialnimi investitorji? V vsakem primeru dobra priprava igra pomembno vlogo pri tem, kako se boste odrezali. Ko pitchate doma pred ogledalom, lahko popravite veliko podrobnosti. A na žalost, vam ogledalo ne more dati povratnih informacij.

Naredite svojo domačo nalogo in izkoristite priložnost, da pitchate Mateju! Najboljši način, kako izpopolniti pitch je, da ga začnete pripravljati pravočasno in vadite pogosto.
 
Obiščite našega »pitch mojstra« in se naučite, kako obvladati oder!
 

Takoj dobite povratne informacije in nasvete 
Po tem, ko bo Matej slišal vaš pitch, bo ocenil celotno situacijo. Odvisno od tega, kako dobra je bila predstavitev, bo od vas morda želel, da dodatno pojasnite svoj poslovni model in glavno ciljno skupino. Nato vam bo z veseljem podal povratne informacije in nasvete. Spoznali boste, kaj je bilo OK, in kje se morate izboljšati. Naučili se boste, kako nastopiti z jasno in neposredno predstavitvijo in kako učinkovito predstaviti svoj produkt in poslovni model.

 
Izognite se pastem, ki jih je Matej videl v stotinah predstavitev
Matej se je v svoji uspešni karieri srečeval s številnimi startupi in jim pomagal postaviti poslovne modele in piliti pitche za predstavitve pred investitorji. Številne izkušnje ima tudi z startupi, ki so se predstavljali pred komisijo v okviru razpisov P2, SK75 in SK200 Slovenskega podjetniškega sklada. Obiskal je številne velike startup dogodke v Sloveniji in tujini, sam pa jih je kar nekaj tudi gostil. Dovolite mu, da z vami deli svoje izkušnje in vam pomaga, da se izognete pogostim pastem.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model.

Kdo je Matej Golob?

Matej Golob je računalničar, ki ga je potegnilo v svet ekonomije in financ. Tekač in izrazita can-do oseba. Od leta 2007 obseden s TED govori , od leta 2009 so-organizator TEDx dogodkov. Matej, soustanovitelj startupa 30Lean, je že od nekdaj navdušen nad novimi, izvirnimi in vrednimi idejami. V prostem času jih pomaga širiti v obliki TEDx dogodkov, v profesionalnem času pa razvijati, preverjati in pivotirati v obliki Lean Startup mentoriranja. Aktivno je sodeloval pri nastajanju prevoda knjige Running lean, Delaj vitko kjer je z ekipo želel približati »lean« metodologije kot idealno orodje za poslovodje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.

Kaj potrebujete, da lahko sodelujete? 

  • Jasno morate razumeti svojo edinstveno (neulovljivo) prednost.
  • Vedeti morate, zakaj  je pomembna za vaše kupce ali potencialne investitorje.
  • Pripravili ste vsaj eno verzijo svojega »pitcha« (5 min).
  • Ustanovljeno podjetje, ki ni starejše od 5 let. 

Prijava

Izpolnite prijavnico spodaj, na info@startupmaribor.si, pa nam posredujte prvo verzijo vaše »5 minutne predstavitve«  najkasneje do 26.3.2017 do 12 ure.

Organizator bo nato izbral max. 8 podjetij, ki se bodo udeležila treninga pitcha. Treningu sledi predstavitev pred komisijo, ki bo ocenila vaš napredek in izbrala najboljšega. 

 

Nagrade

  • Vstopnice za PODIM konferenco za najožje člane ekipe.
  • 50 ur individualnih svetovanj strokovnjakov iz različnih področij (glede na potrebe startupa).

Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!