OPIS DOGODKA


Delavnica: Zgodba uspešne podjetnice Sheene

7 marec 2017, ob 15:00 /Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 

Tovarna podjemov vabi na posebno izdajo startup delavnice, kjer bomo gostili podjetnico iz Združenih držav Amerike, Sheeno Lindahl. Sheena je predsednica in soustanoviteljica globalne organizacije Empact, ki spodbuja širitev podjetniške kulture s podporo zagonskim podjetjem v zgodnji fazi njihovega razvoja. Govorila bo o svoji podjetniški zgodbi, ki se je začela, ko si je kot 17 letnica sama financirala $30,000+ vreden študij na New Yorški univerzi tako, da je delala v dveh službah ter so-ustanovila podjetje.
 
Pridružite se nam v torek, 7. marca, med 15.00 in 17.00 uro. Vabljeni vsi, ki že imate startup ali ga želite ustanoviti, kot tudi tisti, ki vas podjetništvo vsak dan navdihuje pri vašem delu.  Dogodek bo v celoti potekal v angleškem jeziku.
 
Udeležba je brezplačna.
 

Kdo je Sheena Lindahl?

Z uporabo kreativnih finančnih strategij, je Sheena postala finančno neodvisna pri 17ih letih.  Sama je financirala letno šolnino več kot $30,000 na New Yorški univerzi, bila uspešna v šoli, delala v rednih službah, ki jih je oboževala in so-ustanovila podjetje.
 
Preden se je pridružila turi, je Sheena opravljala revizijski postopek pri GreenHills Ventures, to je investicijska firma, ki investira med $1,5 do $5 milijonov v obetavna hitrorastoča mlada podjetja. Bila je vodilna učiteljica na projektu R.E.A.D., ki izboljšuje branje mestnih otrok.
 
Leta 2005 je diplomirala iz komunikacijskih študijev na Univerzi v New Yorku. Leta 2006 jo je Business Week imenoval za eno izmed top 25 podjetnic/podjetnikov v Združenih državah Amerike, ki so stari pod 25 let. 
 
Preberite več o organizaciji Empact. http://iempact.com/new/index.php
 
Dogodek poteka v sodelovanju z U.S. Embassy Ljubljana: https://slovenia.usembassy.gov

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!