OPIS DOGODKA


Spletne urice #66: Build your community

14 februar 2017, ob 19:05 /KID KIBLA
 
Mreženje in grajenje skupnosti, so neprecenljive sposobnosti, ki jih bi vsak podjetnik mogel znati. Zato vas vabimo na druženje in mreženje prihodnji torek, ko bo z nami Jose Antonio Morales. 

Te spletne urice bodo v angleščini. Povezava do facebook dogodka: https://goo.gl/80MSqk 

O dogodku

Kaj delate, da dobite denar? Ni to najbolj neprijetno vprašanje? Mnogi bi dejali da je grajenje mreže kontaktov eno izmed najbolj vrednih stredstev, spet a so tudi drugi, ki se strinjajo da je mreženje potrata časa in denarja. Še drugi pa verjamejo v grajenje skupnosti, ampak kar delajo je grupirajo ljudi. 

Med tem dogodkom bomo raziskovali dinamiko mreženja in grajenja skupnosti in njihovim odnosom z poslovno rastjo. 

O govorcu Jose Antonio Morales

Jose je zadnjih 20+ let delal s  korporativnimi ekipami, malimi in srednje velikimi podjetji, ter mladimi podjetniki. Kjerkoli deluje, vedno prinese nove perspektive, izziva status quo in spodbuja inovacije. Soustanovil je eno izmed prvih mednarodnih spletnih skupnosti v Latinski Ameriki, Exchange Latino, v partnerstvu z Microsoft Peru. Ustanovil je "5th Internet Service Provider" v Peruju in bil prepoznan iz strani Microsofta kot eden izmed 18ih globalnih partner območnih vodji. Ameriška patentna pisarna mu je odobrila prvi izum in danes je ustanovitelj mnogih iniciativ kot so: Fear & Fail, Aurora Co-working, Lincoln Island, New Year Canvas in kmalu prihajajočim The Glue.

Njegova mreža pokriva Slovenijo, Avstrijo, Španijo, Švedsko, Nizozemsko, Belgijo in se hitro širi po celi Evropi.
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!