OPIS DOGODKA


Start:up Müsli: Od prodaje smoothijev do prodaje podjetja FlyKly

17 januar 2017, ob 19:05 /KID KIBLA
 

Od prodaje smoothijev do prodaje podjetja FlyKly. Na tokratem Start:up Musliju gostimo eksperta Kickstarterja in podjetnika Nika Klanška. Želja postati profesionalni košarkar, ga je popeljala v ZDA, kjer je kasneje zajadral v poslovne vode. V sproščenem ambientu Kible, nam bo povedal svojo podjetniško zgodbo, kako se je kot otrok »kalil« v družinskemu podjetju, kjer je pridobival prve podjetniške izkušnje in nato postal izkušen startuper, ki je v letu 2016 mednarodnim partnerjem prodal podjetje za proizvodnjo pametnih električnih koles. Projekt je zagnal na Kickstarterju in z uspešnostjo presegel vsa pričakovanja. Niko živi izjemno podjetniško zgodbo, ki je inspiracija mnogim mladim startuperjem. Če želiš preživeti torkov večer v Nikovi družbi se nam pridruži.

 
Z Nikom se bomo pogovarjali tudi o Kickstarterju, za poglobljene informacije kako uspeti in pripraviti uspešno Kickstarter kampanjo, pa Niko pripravlja poglobljeno delavnico na Tovarni podjemov. Več informacij na povezavi: http://www.startupmaribor.si/sl-si/dogodek/104/kako-uspeti-na-kickstarter-ju- 

Kdo je Niko Klanšek?
 
Najbolj ga zaznamujejo besede - podjetništvo, šport, potovanja, umetnost in sadje. Kot nekdo ki je živel, študiral in delal v NY, SF, Ljubljani in še v drugih delih sveta, je hitro odkril da želi premikati stvari naprej, ne glede na to kaj počne. Z diplomo Information System and Film & Video Majors na Fordham University in Harvard Business School PLD programom, je lahko teorijo preizkusil v praksi, tako, da je skupaj z mamo ustanovil podjetje naravnih smothijev. Smoothiji so se prodajali v 600 trgovinah v ZDA. Nadaljeval je z ustanovitvijo enega prvih podjetij električnih koles, ki so prisotna v več kot 60-ih državah, in nadaljeval z ustanovitvijo svetovalnega podjetja, ki je pomagalo več kot 40-im crowdfunding projektom dobiti več kot $3M investicij.
 
Kot član košarkaške ekipe Union Olimpija je pomagal osvojiti 19 zlatih medalij, postal srednje-šolski svetovni prvak in igral v mladinski košarkaški reprezentanci Slovenije. Njegovi drugi interesi so joga, surfanje in gojenje tropskih rastlin.

   
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Nataša Rus
T: 02 2294 270
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!