KAJ VSE STARTUPOM PONUJA MESTO MARIBOR?


- Številne startup dogodke
- Kreativno delovno okolje
- Svetovanje in mentorstvo
- Podporo partnerjev
- Pestro startup skupnost
- Podporo mesta in deležnikov
- Navezavo na nacionalne programe


Program Start:up Maribor ti, v okviru mariborske startup skupnosti in s podporo Mestne občine Maribor, intenzivno pomaga pri razvoju tvoje podjetniške ideje.
 VSE KAR POTREBUJEŠ JE DOBRA POSLOVNA IDEJA!
Vabimo vse koderje, dizajnerje in bizniserje, da se nam pridružite 1. in 2. decembra na drugem Fintech Hackathonu Start:up Maribor, kjer bomo dva dni trdo delali, se družili in zabavali. Na dogodku boste skupaj z ekipo Tovarne podjemov in Nove KBM ter odličnimi mentorji razvijali prebojne ideje rešitev za bančništvo in jih tudi prototipirali. Ob zaključku hackathona boste ideje za rešitve predstavili strokovni komisiji, ter se potegovali za privlačne nagrade. Oddaj svojo prijavo zdaj in sooblikuj prihodnost fintecha!
PRIJAVI SE ZDAJ

Drugo dogajanje v startup mestu Maribor

Pridruži se nam na odprtih dogodkih, neformalnih druženjih Start:up Müsli ali pa se vključi v individualna svetovanja Start:up Maribor Welcome Package.


PROSTORI

Sodobno opremljen prostor za učinkovit razvoj vašega start-upa v kreativnem okolju univerzitetnega inkubatorja – Start:up Geek House. 
 
Sodobno urejeno delovno okolje bo podžigalo kreativnost, spodbujalo sodelovanje ter posameznikom in skupinam omogočalo učinkovit razvoj inovativnih idej. V tovrstnih coworking prostorih deluje že več kot 50 ustvarjalcev in podjetnikov po vsej Sloveniji. 

 


 
Kreativno okolje univerzitetnega inkubatorja
 •  
  Jure Verhovnik  | vodja univerzitetnega inkubatorja
  Obiščite nas na Tovarni podjemov, kjer boste lahko v urejenem okolju in ustvarjalni družbi sproščeno ustvarjali svojo podjetniško zgodbo.
 

MENTORJI

Podjetniki, startuperji (hustlerji, hekereji in dizajnerji) ter svetovalci specialisti za različna področja podjetniškega delovanja, ti bodo pomagali pri razvoju tvojega startupa. Posebno obsežne mentorske svetovalne podpore bodo deležni startupi vključeni v intenziven enomesečni program Start:up Maribor TURA.

Mentorji ti lahko pomagajo pri: Se vidite med mentorji? Ideje za nove mentorje
 

SKUPNOST

Startuperji

 
Jernej Gračner
Njegov drugi dom je KIBLA, kjer z ekipo vsak torek organizira dogodke mariborske tehnične skupnosti. Freelancer, oblikovalec on in off line stvaritev.... Več
Vsi startuperji

Podjetja in skupine

 
ADORA-MED
Ekipa ADORA-MED, ki razvija programsko in strojno rešitev, ki kirurgom v operacijski sobi podatke podaja na brezkontakten način, torej z gestami in kretnjami, in s tem zmanjšuje možnost za napake komunikacijske narave. Več
Vsi startupi
 

Start:up Maribor v slikah

   

  O NAS


  Poslanstvo in vizija

  Start:up Maribor je program za podjetniški preboj našega univerzitetnega mesta in regije, kjer si želimo Maribor postaviti na zemljevid podjetnikom prijaznih mest. Nosilec programa je Tovarna podjemov, ki je pomemben element inovacijskega ekosistema Univerze v Mariboru, znotraj stebra RAZ:UM »Podjetništvo in inoviranje«.
  Konzorcij partnerjev, skupaj s financerji in Iniciativo Start:up Slovenija, z izvajanjem programov za aktivacijo talentov in zagon startup podjetij na področju Maribora in Podravja zagotavlja vse potrebno za realizacijo podjetniških idej: od prostorov in najsodobnejših znanj, do mentorjev in dostopa do virov financiranja.
   
  Program Start:up Maribor je odprta platforma, v katero so vabljeni vsi posamezniki in organizacije, ki želijo prispevati k viziji razvoja dinamične, podjetnim talentom prijazne regije in mesta.
     Naši cilji

  Do leta 2020 smo si zadali ambiciozne cilje:
   

  200
  ustvariti 200 novih podjetij
  400
  vključiti v programe
  400 podjetniških ekip
  500
  ustvariti 500
  novih delovnih mest
   

  Nosilec programa Start:up Maribor


  Naročnik podporne podjetniške aktivnosti   

   

  Strateški partnerji iz gospodarstva


   

  Nacionalni partner   

  Partnerji programa


     


                                    
   

  Partnerji in sponzorji programov

                 
                         


  Prijatelji programa   
  Javni sofinancer programa univerzitetnega inkubatorja

  MESTO

  Univerzitetno mesto Maribor, metropola slovenske Štajerske, je drugo najpomembnejše mesto v državi. Razprostira se pod zelenim Pohorjem na obeh bregovih reke Drave. Barvito mesto se ponaša z bogato arhitekturo, vinogradniško tradicijo, pestro kulinariko in gostoljubnimi ljudmi. V zadnjih letih postaja vse bolj prepoznavno kot kulturno, festivalsko, športno rekreacijsko,  turistično in industrijsko središče širše regije ter vse bolj tudi središče inovativnega startup podjetništva. S svojo 400 let staro vinsko trto se je vpisal tudi v Guinnessovo knjigo rekordov.
   
  Več o Mariboru Ugodni pogoji za delo Prijetno okolje za življenje Dobrodošlica župana

   
   

  KONTAKT


  Ekipa Start:up Maribor

  The best way to predict the future is to create it.
  / Peter Drucker
   
  Urban Lapajne
  Tovarna podjemov

  pošlji email
   
  Jure Verhovnik
  Tovarna podjemov

  pošlji email
   
  Nataša Rus
  Tovarna podjemov

  pošlji email
   
  prof. Miroslav Rebernik
  EPF in Tovarna podjemov
  pošlji email
   
  Matej Rus
  Tovarna podjemov in EPF

  pošlji email
   
  Kristijan Perčič
  Zavod Antona Martina Slomška
  pošlji email
   
  Damjan Obal
  Edgar
  pošlji email
   
  Jernej Gračner

  pošlji email

  Naročite se na osebno svetovanje

  Start:up Maribor je pridružen član Iniciative Start:up Slovenija
  Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
  Hitro, prijavi se na email listo!