PODJETJE


Intuitivne knjige in coaching

 
Leto ustanovitve: 2019
Spletna stran: fayn.si

Problem

V zadnjih letih strmo raste povpraševanje po produktih in rešitvah za osebno rast, saj smo kot družba vedno bolj osveščeni o pomenu duhovnega in duševnega zdravja. Ljudje, ki v svojem življenju čutijo nezadovoljstvo in se odločijo, da želijo poiskati rešitev, pa se znajdejo pred (pre)obširno ponudbo produktov in storitev za osebno rast ter izzivom, kje in kako najti optimalno rešitev zase. 

Rešitev

Spletna platforma F.A.Y.N. je edinstvena rešitev za osebno rast, ki združuje hitra personalizirana priporočila ponudbe na osnovi osebnostnega testa, marketplace-a z možnostjo bookinga in ratinga, learning platforme z online vsebinami in nakupovalnega iskalnika za knjige in dogodke. Posebnost platforme je osebnostni konfigurator, ki bo uporabniku v 15 minutah pomagal spoznati njegovo osebnost in najustreznejše pristope za učinkovito osebno rast.

Dodatno bo uporabnik lahko na enem mestu izbiral med različnimi kombinacijami terapij, coachingov in hkrati online vsebin, knjig ter dogodkov za osebno rast. Manjkali ne bodo produkti zunanjih ponudnikov kot tudi lastni.  

Platforma rešuje tudi problem ponudnikov terapij in coachingov, ki so se znašli v hitro rastoči panogi brez ustreznega znanja in časa za učinkovito ciljno doseganje svojih kupcev.  

Rešitev je trenutno razvita v smislu idejne zasnove, skice strukture, pristajalne in vzorčne strani. V prihodnjih mesecih se bodo lotili  razvoja strokovnega osebnostnega testa ter nato integracije le tega v multifunkcijsko platformo, ki se bo razvijala vzporedno z polnjenjem baze s ponudniki in vsebinami.  

Ekipa

Začetnica koncepta F.A.Y.N. je Maja Monrue, intuitivna pisateljica in osebna coachinja, ki je še v času življenja na Dunaju (8 let), razvila nov pristop na področju dela na sebi. Za rast prepoznavnosti blagovne znamke je k sodelovanju povabila prijateljico Ateno Bošnjak, študentko Medijskih komunikacij. Ekipi sta se pridružila še magister psihologije in psihodiagnostik Timotej Strnad, ter diplomirana psihologinja in psihoterapevtka Aida Al Shammary, ki bosta razvila ustrezen osebnostni test, prilagojen za potrebe F.A.Y.N. osebnostne konfiguracije. 

Maja je v preteklosti vodila svojo restavracijo - zajtrkovalnico, marketinški tim pri društvu Erasmus za organizacijo mednarodne letne skupščine in zmagovalno ekipo pri projektu DEMOLA 2014. Je ustanoviteljica organizacije, ki ustvarja vsebine za Slovence na Dunaju in po svetu ter soustanoviteljica in marketinški vodja prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju. V okviru samozaložbe je izdala prvenec Pot do Nje.

Vizitka

Intuitivne knjige in coaching, Maja Monrue s.p.
Ulica Eve Lovše 14
2000 Maribor

Kontaktna oseba in email: Maja Monrue
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!