PODJETJE


Poligram

 
Leto ustanovitve: 2008
Spletna stran: poligram.si
Podjetje Poligram d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008. Glavna dejavnost podjetja je razvoj in raziskave ter trženje sodobnih telematičnih storitev, ki vključujejo tudi računalniški vid. Torej, ukvarjajo se s prenosom informacij s pomočjo mobilnih telekomunikacijskih naprav. Mednje prištevamo mobilne telefone (voice phone, feature phone, smart phonee), dlančnike (PDA, PND), napredne terminale z vgrajenimi čitalci črtne kode, sledilne naprave, sledilno navigacijske naprave, prenosnike, ultra mobilne računalnike, značke rfid itn. Telematične rešitve pa nadgrajujejo z izdelki s področja računalniškega vida.
 

Produkt

TRAK8 je sodobna, tehnološko dovršena, preizkušena rešitev namenjena sledenju vozil, osnovnih sredstev, ljudi in živali. Ponuja vam odgovore na številna vprašanja kot so kje je, kaj počne, kam je namenjen, koliko časa se je vozil ali zadrževal na določenem mestu, kdaj se je odpravil na pot. Odgovore lahko v vsakem trenutku dobite s pomočjo računalnika ali s telefonom in si izrišete pot ter trenutno lokacijo na digitalni karti. Rešitev TRAK8 je namenjena tako pravnim kot fizičnim osebam.
 
Na voljo tudi Adroid TRAK8 beta! Namenjen je vsem, ki želite še več podatkov o vaši floti/vozilu na terenu. Sedaj lahko spremljate vse ključne parametre na mobilnem telefonu, tako, da računalnika skoraj ne potrebujete več. Na voljo vam je: natančen pregled lokacij na kartografiji, natančen izris prevoženih poti, natančen pregled postankov, kronološki pregled voženj.
 

Prednosti rešitve TRAK8

  • hiter, natančen pregled nad delovnimi urami, dopusti, bolniškimi, nadurami
  • varno arhivirani podatki
  • hitro brskanje po arhivu
  • hitra priprava podatkov za plačilno listo
  • nič več izgovorov: sem pozabil/a napisati, izgubil/a sem list,....
 

Dosežki, nagrade in priznanja

  • Uspešno pridobljena  subvencija Slovenskega podjetniškega sklada na razpisu P2 za zagon mladega podjetja.
  • Podjetje Poligram je pridobilo spletni certifikat: »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.
 

Promocijski video

 

Vizitka

Poligram d.o.o.
Industrijska ulica 33
2345 Bistrica ob Dravi
Slovenija
 
T: +386 (0)2 668-85-56
E:   info@poligram.si

Kontaktna oseba: Dušan Heric  Viri
http://www.poligram.si
https://www.facebook.com/pages/Poligram-doo/211256958954061
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!