PODJETJE


Ball Back System

 
Leto ustanovitve: 2020
Spletna stran: bbs-tennis.com

Problem

Tenis sodi v 5 najbolj razširjenih športnih panog. Številni tenis klubi, individualni amaterski in semi-pro igralci, ki želijo natančneje spremljati tekmovalčev ali lastni napredek, pa se srečujejo s problemom, kako ga objektivno meriti in posledično učinkoviteje načrtovati treninge.

Rešitev

Podjetje Ball Back System razvija istoimenski sistem, sestavljen iz pripomočka za treniranje in aplikacije, ki igralcu organizira treninge in sporoča meritve njegovih udarcev. Gre za sodobno konstrukcijsko rešitev, s sistemom meritev in analitike, dodelano uporabniško izkušnjo aplikacije, simulacijami in treningi. Pripomore k izboljšanju rezultatov teniških igralcev, omogoča takojšen dostop do objektivnih statističnih podatkov preko aplikacije in merjenje napredka v določenih elementih igre, kot tudi pri samih udarcih. Rešitev omogoča, da si lahko posamezniki prilagodijo trening svojim željam in potrebam, primeren pa je tudi za uporabo doma.

Ekipa

Podjetje Ball back system sestavlja dobro vpeljana ekipa osmih članov. Idejni vodja in direktor podjetja je Zoran Krajnc, dolgoletni mednarodno priznan trener v profesionalnem tenisu, kjer na treningih in turnirjih sodeluje z najbolj zvenečimi imeni teniškega sveta. Zoran je razvil prototip produkta in ga tudi preizkusil na treningih tenisa. V tandemu z Zoranom podjetje vodi sin Urh, nekoč profesionalni igralec tenisa, ki je kasneje deloval v dveh finančnih skladih ter nabiral izkušnje iz poslovnega sveta. Urh je sestavil ekipo mladih strokovnjakov z različnih področij in je v podjetju odgovoren za razvoj produkta, poslovanje ter vodenje ekipe. 

Vizitka

Ball Back System d.o.o.
Rabelčja vas 43
2250 Ptuj
Slovenija

Kontaktna oseba: Zoran Krajnc
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!