PODJETJE


Sunesis

 
Leto ustanovitve: 2014
Spletna stran: kumuluz.com
Podjetje Sunesis z integracijsko platformo Kumuluz rešuje problem integracije aplikacij SaaS (Software-as-a-Service). V zadnjem času podjetja svoje aplikacije množično selijo v oblak, kar pomeni, da bodo potrebe po integraciji aplikacij SaaS z obstoječimi aplikacijami čedalje večje.
 

Produkt

Za razliko od klasičnega pristopa, ki poteka tako, da je vse aplikacije povezane med sabo, platforma Kumuluz aplikacijo implementira po principu vozlišča, kar pomeni da je za vsako aplikacijo potrebna le ena povezava. S tem se bistveno pospeši razvoj integracij.

Kumuluz implementira tri tehnološke inovacije: avtomatsko gradnjo skupnega podatkovnega modela, avtomatsko preslikovanje med podatkovnimi shemami in arhitekturo za dogodkovno integracijo, ki omogoča integracijo brez časovnega zamika. Platforma podpira tudi migracijo, varnostno shranjevanje podatkov, upravljanje s ključnimi podatki, master data management in izvajanje big data analitike nad integriranimi podatki. V bližnji prihodnosti načrtujejo integracijo z napravami interneta stvari, kot so razni senzorji, mobilne naprave in podobno.

Konkurenca ponuja eno ali največ dve izmed funkcionalnosti integracijske platforme Kumuluz, ki integracije realizira hitreje in bistveno skrajša čas migracij ter je bistveno cenejša od drugih ponudnikov.

Promocijski video

 

Vizitka

Sunesis d.o.o.
Velebitska ulica 28
1000 Ljubljana
Slovenija
 
T: +386 41365 897
E:  eva.zupancic@cloud.si

 

Viri
www.startup.si  
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!