PODJETJE


Organicer

 
Leto ustanovitve: 2018
Spletna stran: myorganicer.com

Problem

Vsakodnevne obveznosti lahko hitro povzročijo stres, če nismo dobro organizirani. Tega se dobro zavedajo tudi ljubitelji klasičnih rokovnikov, ki svoje pestro življenje vodijo z ročnim zapisovanjem vseh taskov. Hkrati pa se srečujejo z izzivom, kako izvedbo posamezne obveznosti deliti s člani družine, prijatelji oziroma drugimi posamezniki na čim bolj enostaven način in jih informirati o opravilih oziroma jih vključiti v njihovo izvedbo.

Rešitev

V podjetju Organicer so oblikovali pametni rokovnik in z njim povezano aplikacijo za mobilne naprave, ki na roko napisane zapiske pretvori v digitalno obliko s pomočjo QR kod. Rešitev je namenjena tistim, ki prisegajo na klasični rokovnik in se ne želijo odreči njegovim prednostim, hkrati pa želijo izkoristiti prednosti digitalnega sveta pametnih in povezanih naprav. Aplikacija omogoča sodelovanje več uporabnikov pri načrtovanju in realizaciji opravil, skupnemu nadzoru nad njimi in njihovi koordinaciji. Rokovnik omogoča načrtovanje na mesečni, tedenski in dnevni ravni, prav tako pa lahko z njegovo pomočjo slediš svojim navadam, načrtuješ cilje in druge pomembne dogodke ter opravila.

Dosežki

V lanskem letu je ekipi uspelo v okviru Kickstarter kampanje zbrati okrog 30.000 dolarjev, v 2019 pa Organicer nadgrajujejo z njegovo poslovno različico.

Promocijski video

Vizitka


Organicer d.o.o.
Radvenci 10 
9245 Spodnji Ivanjci

WEB: https://www.myorganicer.com
FB: https://www.facebook.com/myorganicer

Kontaktna oseba: David Sovec

 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!