PODJETJE


Foreach Solutions

 
Leto ustanovitve: 2015
Spletna stran:

Problem

Uporabniki mobilnih telefonov kar 90 % svojega časa, ki ga preživijo na teh napravah, porabijo znotraj mobilnih aplikacij. Podjetja dobro zavedajo potenciala mobilnih aplikacij, nimajo pa znanja, kako pripeljati idejo do končnega digitalnega produkta.

Rešitev

Podjetje Foreach Solutions se ukvarja z razvojem mobilnih aplikacij, izdelavo spletnih platform, digitalnim prototipiranjem, tuj pa jim ni niti razvoj celovitih rešitev za druge startupe, ki nimajo tehnične ekipe. Strankam pomagajo pri razvoju od začetka do konca, se pravi od prvih faz načrtovanja in identifikacije ključnih dejavnikov razvoja do samega oblikovanja, programiranja in lansiranja novega produkta na trg (objava na Apple Store in Google play tržnico). Imajo tudi lasten produkt, to je Prodajko. Prodajko je spletna in mobilna platforma, namenjena manjšim in srednje velikim trgovcem, ki daje fizičnim trgovinam digitalno obliko.
 

Dosežki


Podjetje je že izdelalo mobilne aplikacije za znane naročnike kot so Postojnska jama in Mestna občina Maribor, razvilo tehnološke rešitve za časopisno hišo Večer ter pomagalo večim startupom iz Belgije in ZDA. Trenutno pa beležijo tudi več kot 15.000 prenosov mobilne aplikacije Prodajko.

Promocijski video

 

Vizitka

FS d.o.o.
Ulica slovenske osamosvojitve 2
2000 Maribor


WEB: https://www.foreach-solutions.com
WEB: https://www.prodajko.si
FB: https://www.facebook.com/prodajko

Kontaktna oseba: Mitja Galun


   
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!