PODJETJE


ADORA-MED

 
Leto ustanovitve: 2014
Spletna stran: adora-med.com
Adora-med d.o.o. deluje na področju informacijskih tehnologij in je specializirano na področju zdravstva in z njim povezanih tehnologij. S pomočjo razpoznave gibov oz. kretenj in zvoka zagotavljajo, enostavnejšo, naravnejšo in učinkovitejšo komunikacijo človek-računalnik. Rešitve predstavljajo dodano vrednost obstoječim sistemom in optimizirajo način dela.
 

Produkt

Interaktiven zdravnikov asistent je brez dotični displej, ki omogoča kirurgom pregledovanje informacij o pacientu med operativnimi posegi s preprostimi ročnimi kretnjami in glasovnimi ukazi. Produkt pomaga kirurgu dostopati do podatkov znotraj sterilnega polja ter tako krajša čas operacijskih posegov, zmanjšuje stres zdravnika,  privarčuje material ter skrbi za varnost pacienta.

Aktivno sodelujejo s tujino, predvsem z inštitutom ACMIT, s katerim bodo izvedli klinična testiranja in tudi naslovili prve večje stranke v Avstriji. Povezujejo se s strateškimi partnerji, predvsem ponudniki RIS/PACS rešitev, ki so že del infrastrukture in imajo vzpostavljene prodajne kanale v bolnišnicah (Avstrija, Nemčija, Madžarska, Kazahstan, Združeni Arabski Emirati, Ukrajina). 
 

Promocijski video

 

Vizitka

Adora-med d.o.o.
Ul. škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija
 
T: +386 41 37 24 24
E:  info@adora-med.com

 
Kontaktna oseba: Kristjan Košič  

 

Viri
http://www.adora-med.com
www.startup.si
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!