PODJETJE


Pohorske dobrote

 
Leto ustanovitve: 2016
Spletna stran: https://www.facebook.com/sirupbrezsladkorja/
Podjetje Pohorske dobrote ponujajo sirup iz pravega sadja, ki ne vsebuje sladkorja, a je vseeno sladek. Je brez dodanih aditivov in barvil in je primeren na diabetike in razne bolnike.

Produkt

Snovalci podjetja so se soočili s problemom pitja sladkih pijač in splošnim uživanjem škodljivega belega sladkorja. Osredotočili so se na najbolj ranljivo populacijo, to so otroci. Ti najraje pijejo sladke pijače, v šolah in vrtcih pa še vedno otrokom ponujajo sirupe s sladkorjem in sladkan čaj. Prav tako šole in vrtci potrebujejo ločene napitke za otroke z dietami.

Zato podjetje Pohorske dobrote ponuja sirup, ki ne vsebuje sladkorja ampak je vseeno sladek. Narejen je iz pravega sadja in ne vsebuje dodanih aditivov in barvil. Je primeren za diabetike, bolnike s kandido in ne povzročajo kariesa.

Sirup je narejen iz pravega sadja, na povsem naraven način. Slajen je s stevio, ki vpliva na pozitivno zdravje. Iz enega litra sirupa dobimo več kot devet litrov osvežilne pijače. Gre za enotno pijačo za vse, obožujejo pa ga predvsem otroci. Trenutno imajo razvite štiri okuse, in sicer malino, mešano sadje, višnjo in robido.

Sirup bodo ponujali v trgovinah, na policah, kjer lahko najdete zdravo prehrano, v spletnih trgovinah, sodelovali pa bodo tudi s šolami in vrtci.

Vizitka

Pohorske dobrote, Monika Ribič s.p.
Ranče 94
2313 Fram
Slovenija
 
T: +386 (0)40 164 334
E:  pohorskedobrote@gmail.com
   
Kontaktna oseba: Tomaž Krajnc
 
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!