PODJETJE


SpaMatch

 
Leto ustanovitve: 2017
Spletna stran: http://spamatch
SpaMatch ponuja enostavno rešitev, mobilno aplikacijo, kjer preprosto - izberete - katero SPA storitev želite in kdaj.
 

Produkt

Vsi imamo težave s pomanjkanjem časa in med službo, družino in ostalimi obveznostmi težko najdemo čas zase. Ko pa že najdemo čas zase, za razvajanje, pa veliko časa porabimo za to, da najdemo nekoga, ki bi nam bil takrat na razpolago.

SpaMatch ponuja enostavno rešitev, mobilno aplikacijo, kjer izberete katero SPA storitev želite in kdaj. Med drugim lahko izrazite tudi željo, da storitev želite na domu. Tisti ponudniki, ki bodo imeli takrat čas, se vam bodo znotraj aplikacije oglasili, nato preprosto izberete enega, na podlagi cene, ocene in razdalje.Svoj termin tako potrdite z enim korakom.

Ponudnik, ki ustreza vašim kriterijem, bo o vaših željah glede na storitev - obveščen in če bo imel čas, bo preprosto kliknil imam čas, sicer bo objavo ignoriral. Tudi ponudnik prihrani na času še posebej telefoniranja, saj bo vse informacije, kdaj kdo želi njegovo storitev, imel na dlani.

Ponudnik torej prejema obvestila o povpraševanju, (1)brska lahko po katalogu želja uporabnikov, (2)vnese lahko tudi svoj prosti termin, saj imajo uporabniki možnost brskati tudi po katalogu prostih terminov ponudnikov (3)poleg tega pa bo osebno prejemal povratne informacije s strani uporabnikov o kvaliteti svojih storitev.
 

Promocijski video

Vizitka

SpaMatch d.o.o.
Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
2000 Maribor
Slovenija
 
T: +386 (0)40 602 512
E:  info@spamatch.com
   

Kontaktna oseba: Sandra Auer
 
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!